ONO ŠTO JE NAMA "UKUSNO", NEMCIMA I FINCIMA JE "FUJ": Srbi najmerodavniji za ocene na bukingu? MNOGI SU SE UVERILI
Foto: Profimedia, twitter/@rhuzice

bahatost na delu

ONO ŠTO JE NAMA "UKUSNO", NEMCIMA I FINCIMA JE "FUJ": Srbi najmerodavniji za ocene na bukingu? MNOGI SU SE UVERILI

Naravno, ne može se svima dopasti isti smeštaj, tačnije drugačiji doživljaj će doživeti različiti ljudi

Objavljeno:

Ocene i recenzije na Bookingu mnogima su važan faktor za odabir ugostiteljskog objekta. Bilo da je ručak u pitanju ili duže letovanje.

Ova platforma postala je veoma popularna poslednjih godina jer olakšava svima kojima je potreban smeštaj da isti rezervišu "na klik" bez plaćanja unapred. Takođe, na ovoj aplikaciji imate mogućnost da ocenite ugositelja, smeštaj i sve što je istog tiče, ostavite komentar, preporuku ili kritiku.

Naravno, ne može se svima dopasti isti smeštaj, tačnije drugačiji doživljaj će doživeti različiti ljudi. Ali ako se fokusirate na ocenjivanje opštih stvari u jednom ugostiteljskom objektu poput higijene i dodatnih usluga, tu se mišljenja ne mogu mnogo razlikovati.

Ono što je izazvalo rekaciju na tviteru je objava jedne korisnice koja ja je zahvaljujući komentaru jedne Slobodanke koja je u recenzijama napisala da je hrana izvrsna, odlučila da poseti jedan hotel.

Ona se uverila u to da je hrana, prema njenim rečima bila "fantastična", ali ono što je kod nje probudilo gnev je da su Nemci, Finci i Ukrajinci nisko ocenili hotel te napisali da je hrana u istom "očajna".

Druga korisnica je imala slično iskustvo, ali ovog puta je sve ukazivalo na to da stranci nisu čak imali nikakvo iskustvo sa ugostiteljskim objektom a opet ga negativno komentarisali.

Jedna od korisnica koja se uključila u diskusiju, imala je jednu vrstu objašnjenja za taj slučaj te je napisala da su verovatno "navikli na drugačiju hranu".

Mnogi su se uključili u ovu diskusiju, ne krijući zgroženost nepotrebnim negativnim ocenama.

Da li su Srbi toliko "dobrodušni" ili ljudi sa Zapada imaju previsoka očekivanja i standarde, to je već upitno.

Šta mislite, da li su recenzije Srba na bukingu su najverodostojnije?

S obzirom na popularnost ove aplikacije, nedavno smo istraživali i upoređivali cene smeštaja kod nas i u inistranstvu o čemu možete čitati na linku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.