DUGO NISU MOGLI DA DOBIJU DETE, A ONDA "ČUDO": Tamara saznala da je trudna nakon posete SRPSKOJ SVETINJI (VIDEO)
Tamara i Dragan Vučak, Foto: Printscreen/Facebook/Манастир Тумане

oni su verovali

DUGO NISU MOGLI DA DOBIJU DETE, A ONDA "ČUDO": Tamara saznala da je trudna nakon posete SRPSKOJ SVETINJI (VIDEO)

Vrlo često, ovaj manastir posećuju bračni drugovi koji ne mogu da dobiju potomke, a deca koja su se izrađala nakon molitve i posete ovoj svetinji, svedoci su čuda

Objavljeno:

Gotovo da nema čoveka u Srbiji kojeg su zadesili neka muka i nevolja, a da spas nije potražio u nekoj svetinji.

1 / 4 Foto: Printcsreen

Manastir Tumane koji se nalazi na Istoku Srbije, u blizini Golupca jedan je od tih svetinja, i svakodnevno je ispunjen vernicima koji dolaze na poklonjenje moštima svetih Zosima Sinaita i Jakova Tumanskog.

Da se u đerdapskom Ostrogu, kako odavno nazivaju ovu svetinju, čudesna isceljenja dešavaju, posvedočile su hiljade vernika. O izlečenjima posle molitve za zdravlje očitane nad moštima dva tumanska sveca, u manastirskom letopisu zapisani su mnogobrojni slučajevi.

Vrlo često, ovaj manastir posećuju bračni drugovi koji ne mogu da dobiju potomke, a deca koja su se izrađala nakon molitve i posete ovoj svetinji, svedoci su čuda.

Tamara i Dragan Vučak su samo jedna od porodica koja je, kako navode, imavši veru i nadu, koja je dobila bebu.

Manastir Tumane
foto: Printscreen/Facebook/Манастир Тумане

Njih dvoje su svoju priču ispričali u videu koji je objavljen na Facebook stranici Manastir Tumane. Oni dolaze iz Beograda i imaju malu ćerku. Kako tvrde, četiri godine su pokušavali da dobiju dete, ali im nešto nije polazilo za rukom s obzirom na to da ni jedno ni drugo nisu imali nikakve zdravstvene smetnje niti su imali bilo kakvih drugih prepreka. Nakon što su čuli iskustva ljudi koji su sa nekim zdravstvenim smetnjama i sličnim mukama, obilazili Manastir, odlučili da se i oni prepuste "Božijim rukama".

Oni su manastir posetili u novembru 2019. godine, a već narednog meseca Tamara je saznala da je u drugom stanju i njihova zdrava devojčica po imenu Anđela je njihovo "čudo".

Njihova priča je samo jedna od hiljadu. Pisali smo i o Branku Puriću čija je ćerka bila bolesna i o njegovoj ispovesti koja je osvanula na sajtu manastira o kojem je pričao čitav Balkan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.