DRAMA U BEOGRADSKOM MARKETU: Žena URLALA na KASIRKU "Dabogda to ULJE koristili dok se LEČITE od RAKA"
Ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS!

DRAMA U BEOGRADSKOM MARKETU: Žena URLALA na KASIRKU "Dabogda to ULJE koristili dok se LEČITE od RAKA"

Besna zbog toga spustila je slušalicu i tražila da razgovara sa menadžerom, kaže sagovornica

Objavljeno:

Često se dešava da dok hodamo ulicom, kupujemo hleb u pekari ili pazarimo namirnice u prodavnici naletimo na neobične situacije, svađe, prepiranja, pa čak nekada i sami budemo njihovi akteri.

Naime, tako je prošle nedelje jedna Beograđanka prilikom nedeljne kupovine naišla na neprijatnu scenu koja ne samo da je razbesnela nju, već i sve ostale kupce u radnji.

- Otišla sam u nedeljnu kupovinu, prvo na pijacu, pa onda i do marketa. U prodavnici gužva, napravio se red. Ulazim unutra, špartam među rafovima fokusirana na namirnice, kad odjendom čujem raspravu. Došla sam bliže kasi, gde jedna žena stoji na ulazu i traži "pakete ulja koje je poručila". Kreće rasprava sa prodavcima koji kažu da nisu dobili nikakvu "porudžbinu". Ona besna okreće telefon i zove izvesnog Milana. Razgovara sa njim i sudeći po njenoj reakciji i povišenom tonu on joj je verovatno rekao da nema nikakve "porudžbine" - priča sagovornica Kurira i dodaje:

- Besna zbog toga spustila je slušalicu i tražila da razgovara sa menadžerom. Radnica sa kase je pozvala menadžera koji je bio ljubazan i rekao joj da ne zna o kakvoj "porudžbini" se radi te i da ništa nije pripremljeno kao što je ona rekla. Ona mu drsko odgovara u pokazuje prstom na prodavačicu sa kase da je sa njom ugovarala. Žena na kasi gleda zbunjena u nju, ne zna o čemu se radi i kratko odgovara da ona nikada nije razgovarala sa ovom ženom.

- Zbog njenog odgovora žena je pobesnela još više. Ljudi u redu stoje, čekaju i slušaju, a ona urla na menadžera i prodavačicu. "Dabogda to ulje koristili dok se lečite od raka i dok ste na hemoterapiji!" Izgovorivši to, zalupila je vrata i izašla napolje. Prodavačica je kratko odgovorila: "Hvala, gospođo." Nastavila je da kuca i pričala sa menadžerom kako je nikada u životu nije videla, a kamoli pričala s njom.

- Kupci su bili šokirani reakcijom besne žene, pa su međusobno komentarisali da je sigurno lagala, pa su i pružili podršku radnici koja je kucajući namirnice bila na ivici suza.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.