MAJKU POGINULOG VOJNIKA ĆE BAGRA SUTRA PONOVO POKUŠATI DA IZBACI IZ STANA: Živi sama, nema ni kučeta, ni mačeta!
Ilustracija, Foto: Espreso

NEMOJTE DA VAM JE PALO NA PAMET

MAJKU POGINULOG VOJNIKA ĆE BAGRA SUTRA PONOVO POKUŠATI DA IZBACI IZ STANA: Živi sama, nema ni kučeta, ni mačeta!

Jedino rešenje koje je MUP dao nesrećnoj ženi jeste da ona živi u samačkom hotelu

Objavljeno:

Četvrti pokušaj iseljenja Milice Baklaić najavljen je za 1. jun u ulici Milana Tankosića.

"Nakon što im je sin Predrag poginuo u borbi, Milica i Živko Baklaić su bila primorani da izbegnu u Srbiju da bi sačuvali žive glave.

Pošto se Predrag borio u Crvenim beretkama, jedinici koju je organizovao MUP Srboje, resor državne bezbednosti (današnja BIA), Milica i Živko su 1998. godine od MUP-a dobili na korišćenje stan u ulici Milana Tankosića 7.", naveli su ranije iz Krova nad glavom i dodali:

"Tada im je rečeno da se radi o službenom stanu. Nekoliko godina kasnije pojavio se tajkun Đorđe Antelj sa tvrdnjom da je stan u Milana Tankosića 7 zapravo njegov, da ga je svojevremeno dao na korišćenje MUP-u i da ga sada želi nazad. Sud je presudio u korist Antelja, a MUP je penzionerki Milici Baklajić, koja je u međuvremenu ostala i bez supruga, kao alternativu ponudio smeštaj u samačkom hotelu.".

Podsetimo, poslednji pokušaj iseljenja bio je 14. aprila ove godine, kada su izvršitelji i policija sprečeni da isele ženu.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube

Kako su ranije saopštili, Baklajićeva je dobila stan u ulici Milana Tankosića na broju 7. Ona živi sama u stanu, a reč je o 75-godišnjoj ženi.

Baklajićeva, majka stradalog borca, 1998. godine je useljena u taj stan, u međuvremenu je izvesni tajkun, kako navode iz Krova nad glavom, počeo da tvrdi da je njegov i zatražio da se žena iseli iz objekta.

On je potom dobio spor protiv MUP i BIA.

Jedino rešenje koje je MUP dao nesrećnoj ženi jeste da ona živi u samačkom hotelu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.