NEMANJA JOVANOVIĆ JE NESTAO NA MIRIJEVU PRE 17 DANA! Porodica preuzima NOVI korak danas u 6 sati!
Nemanja Jovanović, Foto: Društvene mreže

POTRAGA U TOKU

NEMANJA JOVANOVIĆ JE NESTAO NA MIRIJEVU PRE 17 DANA! Porodica preuzima NOVI korak danas u 6 sati!

Molimo ljude da kontaktiraju porodicu ili nas ukoliko negde prepoznaju Nemanju.

Objavljeno:

U beogradskom naselju Mirijevo nestao je Nemanja Jovanović 1989. godište, visina 193cm. Otac bebe od 18. meseci. Nemanja je na sebi imao crvenu majicu sa logom Crvene zvezde i teksas bermude, kada mu se izgubio svaki trag 13. aprila oko 23 časa

Porodica nestalog mladića ni posle 17 dana ne zna gde je on, a u međuvremenu su kontaktirali i Narodnu partolu sa kojom su obišli nekoliko lokacija u blizini mesta gde je poslednji put uhvaćen signal Nemanjinog telefona.

"Policija je porodici saopštila da će se verovatno vratiti za nekoliko dana, prošlo je 17. Porodica je kontaktirala Narodnu Patrolu i mi smo danas obišli lokacije u blizini mesta gde je poslednji put bio upaljen Nemanjin mobilni telefon. Zbog velikog terena pozivamo sve dobre komšije i ljude da nam se danas priključe od 18č u ulici Aleksandra Belića 9 na Mirijevu 4. Takođe molimo ljude da kontaktiraju porodicu ili nas ukoliko negde prepoznaju Nemanju. Broj za sutrašnju koordinaciju: 0601777112. Kako radili tako nam i Bog pomogao", stoji u saopštenju narodne patrole.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.