JEZIV PRONALAZAK! U LESKOVAČKOM dvorištu UHVAĆEN ogroman SMUK dug više od 2 i po METRA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo!

JEZIV PRONALAZAK! U LESKOVAČKOM dvorištu UHVAĆEN ogroman SMUK dug više od 2 i po METRA!

Kako je jug Srbije poznat po slučajevima "najezde" i uklanjanja zmija, Sinadinović kaže da su na području Leskovca najčešće u okolnim selima

Objavljeno:

U širem centru Leskovca u popodnevnim časovima u dvorištu jedne privatne kuće nedavno je pronađen smuk dug više od dva i po metra.

Zmija je pronađena u dvorištu kuće, nadomak pomoćnog objekta, a uklonili su je radnici "Zoohigijene". Vladimir Sinadinović, direktor JKP "Komunalac" u čijem je sastavu "Zoohigijena", navodi da je pronađen i bezbedno uklonjen jedan od većih primeraka.

Dodaje da je u pitanju neotrovna zmija te da je ujedno najrasprostranjenija.

- Radimo sedam godina i nismo imali nijednu intervenciju za hvatanje otrovnih zmija. Uglavnom su to smukovi i rečne zmije. Smuk je neotrovna zmija i najrasprostranjenija u našim krajevima. Do sada nismo imali nijedan zahtev za intervenciju zbog napada zmije - rekao je Sinadinović dodajući da ovo nije jedini kuriozitet u sedmogodišnjem iskustvu.

To znači, objašnjava, da nisu beležili slučajeve ujeda zmija, već da su do sada isključivo radili preventivno.

1 / 4 Foto: Profimedia

Kako je jug Srbije poznat po slučajevima "najezde" i uklanjanja zmija, Sinadinović kaže da su na području Leskovca najčešće u okolnim selima.

- Prethodnih par dana imali smo tri poziva za intervenciju u samom gradu. Pretpostavljamo da je to zbog blizine reke i gradilišta - dodaje Sinadinović

Bonus video:

53:38

REDAKCIJA 18.05.2022. 3.DEO

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.