SRBI SNIMILI ŠOK SCENU NA AUTO-PUTU, VOZAČ: "Samo smo se prekrstili" (VIDEO)
Autobus, Foto: Rina

SKANDAL

SRBI SNIMILI ŠOK SCENU NA AUTO-PUTU, VOZAČ: "Samo smo se prekrstili" (VIDEO)

- Autobus sa prikolicom se poprečio na putu, u prvi mah pomislili smo da je u kvaru i da je zbog toga stao. Potpuno je blokirao saobraćajnicu.

Objavljeno:

Kad ste profesionalni vozač i često putujete na dugim relacijama brojne su situacije koje mogu da vas iznenade, ali i da vam ugroze bezbednost. Međutim, neverovatnom scenom koja se dogodila na auto-putu od Budimpešte ka Beču ostali su iznenađeni i iskusni vozači.

- Autobus sa prikolicom se poprečio na putu, u prvi mah pomislili smo da je u kvaru i da je zbog toga stao. Potpuno je blokirao saobraćajnicu. Onda je za nas usledio šok vozač je okrenuo autobus i najopuštenije uključio se na auto-put i nastavio vožnju u suprotnom pravcu. Tada smo videli šta je zapravo bila njegova namera. Ostali smo bez teksta, samo smo se prekrstili kaže vozač Mirko S, piše RINA.

Vozio autobus u suprotnom smeru
00:47

Vozio autobus u suprotnom smeru

Dodaje da se pretpostavlja da se vozač vratio kako bi natočio gorivo na pumpi koju je prošao i da su on i kolega čekali. Zbog zatamnjenih stakala na autobusu nisu mogli da vide da li u njemu ima putnika.

- Svašta sam na autoputevima video, od toga da te gađaju jajima i kamenjem do stravičnih udesa, ali ovaj vozač je „prešao igricu“. Ne smem ni da pomislim šta je bilo dalje na toj deonici kojom se kretao i kako su reagovala vozila koja su saobrćala svojom regularnom trakom ne nadajući se da će im iz zabranjenog pravca naleteti dvospratni autobud", kaže Mirko.

(Espreso/Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media