PUTNICI OSTALI ZAROBLJENI NA STANICI U UŽICU: Prevoz kasnio 4 SATA, gospođa sa šaltera: "Možda uopšte neće doći"
Ilustracija, Foto: Printscreen / Youtube

sramno

PUTNICI OSTALI ZAROBLJENI NA STANICI U UŽICU: Prevoz kasnio 4 SATA, gospođa sa šaltera: "Možda uopšte neće doći"

Putnici koji su tako ostali na autobuskoj stanici nisu svi iz Užica, koji treba da putuju negde, već ih je dosta tu bilo u "prolazu", turistički ili na slavi danas zbog Đurđevdana

Objavljeno:

Na autobuskoj stanici u Užicu večeras je opšte rasulo. Oni koji nemaju sopstveni prevoz, uglavnom Beograđani, Čačani, ali i nekoliko Užičana, njih petnaestak, ostalo je "zarobljeno" na stanici jer su otkazani planirani polasci autobusa.

Nevolje su prvo počele kada se nije pojavio polazak za Beograd prevoznika "Gaga turs" koji je po redu vožnje na veb-sajtu bio planiran u 18 sati. Polazak se nije pojavio bez ikakve informacije i objašnjenja.

1 / 4 Foto: Printscreen/RTS

Autobus "Janjušević prevoza", koji je poslednji polazak za Beograd u 20.05, putnici su čekali 45 minuta. Tek oko 21 sat pojavila se gospođa sa šaltera kojoj se završava smena i rekla da se taj autobus pokvario na putu od Priboja do Užica i "da će sledeći doći do 21.30, a da možda i neće doći uopšte", piše "Telegraf".

Putnici koji su tako ostali na autobuskoj stanici nisu svi iz Užica, koji treba da putuju negde, već ih je dosta tu bilo u "prolazu", turistički ili na slavi danas zbog Đurđevdana.

Stanica se zatvara u 22 sata, a do rano ujutru nema nijednog drugog vida prevoza.

U 22.40 konačno se pojavio autobus, oko dva i po sata posle predviđenog poslednjeg polaska. A da li će neko odgovarati, vozači su rekli - teško.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.