SLOBODAN TVRDI DA MU JE ŽENA OTELA ĆERKU I POBEGLA SA TRANSVESTITOM: "Dizao je noge u mini suknji, a onda..."
Slobodan Dokić, Foto: Printscreen TV Pink

NAVODI

SLOBODAN TVRDI DA MU JE ŽENA OTELA ĆERKU I POBEGLA SA TRANSVESTITOM: "Dizao je noge u mini suknji, a onda..."

Dokić je potom otkrio da je njegova supruga imala dogovor sa njenim prijateljem

Objavljeno:

Slobodan Dokić iz Nemačke svoju ćerku Gabrijelu nije video dve godine. Naime, devojčicina majka ju je tada otela, i pobegla sa transvestitom, koji sada ma dečka.

Kako je objasnio na početku svoje ispovesti, njegova supruga je bila dobra, i imala normalno ponašanje. Ona se, kako kaže, družila sa jednom ženom sa čijom se ćerkom družilo i njihovo dete. On je, kako dodaje, kasnije shvatio da je u pitanju bio transvestit.

Prolazi vreme, on dolazi često u našu kuću, dolazi stalno... Dizao je noge u mini suknji, pravio nam je iživljavanje...On je nama kasnije rekao da "je počeo da vene" pa je poželeo da bude žena. Znate, on se vodio kao socijalni slučaj... - objašnjava Dokić.

Dokić je potom otkrio da je njegova supruga imala dogovor sa njenim prijateljem, u nadi da će ga izbaciti iz njegovog stana.

- On nije želeo da ja budem tu - priča Slobodan.

- Zvala je policiju, rekla da se plaši da bude pored mene, i ja sam morao da napustim stan, i tu nastaje tragedija. Ja ne viđam ćerku, taj transvestit tu dolazi, nalazi biseksualca i zabavlja se sa njim. Tragedija! - priča Slobodan.

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.