DEČKO JE HTEO DA NAĐE PRAVU DEVOJKU UMESTO TRANSVESTITA! To je platio ŽIVOTOM, a Jovanicu danas čeka SUĐENJE
Transvestit, Foto: Printscreen/facebook

užas

DEČKO JE HTEO DA NAĐE PRAVU DEVOJKU UMESTO TRANSVESTITA! To je platio ŽIVOTOM, a Jovanicu danas čeka SUĐENJE

Radović mu je uglavnom odgovarao da ne dolazi, pravdajući se da nije kod kuće ili da ima posla, ali optuženi nije odustajao

Objavljeno:

U Višem sudu u Beogradu nastavljeno je danas suđenje optuženom tranvestitu Goranu Abdulovu poznatijem kao Jovanica, koji se tereti da je u julu 2018. godine ubio bivšeg partnera Marka Radovića (24), studenta iz Bosne i Hercegovine!

Marko je želeo da raskine, pravdajući se da želi "pravu devojku", što je za Abdulova bilo nezamislivo pošto je, prema rečima porodice i prijatelja, bio veoma zaljubljen u Marka.

Abdulov je izjavljivao ljubav Radoviću i zahtevao da dođe kod njega i da imaju seksualni odnos. Radović mu je uglavnom odgovarao da ne dolazi, pravdajući se da nije kod kuće ili da ima posla, ali optuženi nije odustajao.

Na dan zločina poslao je poruku Abdulovu da više ne želi da budu zajedno, nakon čega je ovaj otišao kod njega u stan da bi pokušao da mu promeni mišljenje. Umesto toga, došlo je najpre do svađe, a potom i tuče, u kojoj je Abdulov potegao nož i nekoliko puta izbo Radovića, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.