OGLASILA SE SESTRA NESTALE MARIJE (16): Svašta nam je padalo na pamet...
Nestala Marija, Foto: MUP

STRAŠNO

OGLASILA SE SESTRA NESTALE MARIJE (16): Svašta nam je padalo na pamet...

Srećom, Marija je pronađena živa i zdrava

Objavljeno:

Jasmina S. sestra šesnaestogodišnje Marije koja je nakon sedmodnevne potrage pronađena jutros u ulici Dimitrija Tucovića u Nišu, nedaleko od Železničke stanice, kaže da je cela porodica odahnula nakon vesti da je tinejdžerka živa i zdrava.

- Jutros su nam javili policijski inspektori da je Marija pronađena. Došli su u selo i rekli nam da je dobro i zdravo. Tražili su da mama pođe sa njima u Niš da bi bila sa Marijom dok sa njom razgovaraju. Ne znamo kod koga je bila sve ovo vreme, to morate nju da pitate, ja neću da vas lažem - kazala je devojka.

Ističe da su mnogo brinuli jer o njoj nisu imali nikakvih vesti od 30. aprila kada je sa bratom Boškom otišla na niški Otvoreni tržni centar radi kupovine.

- Svi smo brinuli, mama najviše, ništa nismo znali. Ona se nije uopšte javljala, svašta nam je padalo na pamet. Nikakve stvari sa sobom nije ponela, ništa nije ukazivalo da će negde otići. I nas interesuje gde je bila sve ovo vreme – rekla je Jasmina.

Podsećamo, devojčica iz Prćilovice kod Aleksinca nestala je prošle subote kada je sa starijim bratom Boškom otišla na niški buvljak.

- Ostavio sam je da čuva stvari, da bih ja otišao da kupim telefon. Kada sam se posle pet ili deset minuta vratio, nje nije bilo. Pitao sam ljude da li su je videli, ali nisu ništa mogli da mi kažu. Niko je nije video - rekao je tada njen brat.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.