KRAJ POTRAGE! NAĐENA MARIJA (16) KOJA JE NESTALA U NIŠU
Nestala, Foto: MUP

DOBRE VESTI

KRAJ POTRAGE! NAĐENA MARIJA (16) KOJA JE NESTALA U NIŠU

Devojčica je na sebi imala istu garderobu kao na dan nestanka.

Objavljeno: 12:08h

Niška policija intenzivnim radom pronašla je jutros devojčicu M.S. (16) iz Prćilovice kod Aleksinca koja je nestala 30.aprila nakon što je sa bratom došla u Niš na pijacu, saznaje “Blic”.

Pronađena nestala devojčica M.S. (16) iz Prćilovice kod Aleksinca

Kako je potvrđeno „Blicu“ u niškoj policiji nestalu devojčicu je pronašao policijski službenik u okolini Železničke stanice u Nišu. Ona je u dobrom stanju i nije povređena.

Devojčica je na sebi imala istu garderobu kao na dan nestanka.

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“ sa devojčicom se trenutno obavlja razgovor u prisustvu radnika Centra za socijalni rad o razlozima odlaska i ostalim okolnostima.

Kako je „Blic“ pisao, devojčica je sa bratom došla u Niš autobusom 30.aprila da kupe određene stvari na pijaci Otvoreni tržni centar. On je otišao da kupi mobilni telefon a ona je ostala sa stvarima. Kada se vratio, međutim, nje nije bilo. On se posle nekog vremena i bezuspešne portage vratio kući u selo u okolini Aleksinca, ali pošto se njegova sestra nije pojavila do večeri, njena majka je 1.maja prijavila policiji nestanak.

Niška policja je započela intenzivnu potragu i objavila fotografiju nestale devojčice koja je pronađena 7.maja.

Nestala devojčica je do 16.godine bila u hraniteljskoj porodici u selu Katun, nakon čega se vratila kod biološke majke u selo Prćilovica.

Espreso/Blic


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.