EVO U KAKVOM SU STANJU STUDENTI ČIJI AUTOBUS JE UDARIO U TUNEL U CRNOJ GORI: Oglasilo se Ministartsvo Prosvete
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen

saobraćajna nezgoda

EVO U KAKVOM SU STANJU STUDENTI ČIJI AUTOBUS JE UDARIO U TUNEL U CRNOJ GORI: Oglasilo se Ministartsvo Prosvete

Studenti su krenuli na Medicinijadu, koja se održava u Budvi

Objavljeno: 14:13h

Dva studenta Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, koji su zajedno sa svojim kolegama, autobusom krenuli na Medicinijadu u Budvu, lakše su povređeni i zadobili su posekotine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

- Takođe, i vozač autobusa zadobio je lakše povrede u vidu posekotina. Ostali studenti u autobusu nisu povređeni i u dobrom su stanju. I vozač i svi studenti su nastavili put i bezbedno stigli u Budvu - napominju u Ministarstvu.

Podsetimo, studenti su krenuli na Medicinijadu, koja se održava u Budvi. Medicinijada je sportsko-edukativno takmičenje u kojem učestvuju studenti sa medicinskih fakulteta u regionu.

- Čuli smo se sa kolegama. Sve je u redu. Autobus je pretrpeo neka materijalna oštećenja, ali studenti su dobro. Drugi autobus je došao i oni su već na putu za Budvu - rekao je Ivan Virijević, student prorektor Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici.

Prema podacima Uprave policije, nezgoda se dogodila u tunelu 34 kada je autobus, čačanskih registarskih oznaka, najverovatnije zakačio u zidove tunela. Na autobusu su polomljeni prozori.

( Espreso / Telegraf )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.