VOZAČI, OBRATITE PAŽNJU: Zbog radova na putu biće ZATVORENE ove deonice!
Ilustracija, Foto: Aleksandra Čolić

radovi na putevima srbije

VOZAČI, OBRATITE PAŽNJU: Zbog radova na putu biće ZATVORENE ove deonice!

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.15 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji

Objavljeno: 11:39h

Na auto-putu E-75, od petlje Novi Sad jug-petlja Kovilj od danas do 27. aprila od 7 do 16 časova izvodiće se radovi na postavljanju nove čelične zaštitne ograde na auto-putu, saopstili su Putevi Srbije.

Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom u smeru ka Beogradu.

Na Obilaznici oko Beograda, na deonici petlja Orlovača - petlja Ostružnica, u smeru ka Ostružnici 26. aprila od 12 do 12.30 časova-radovi na defektaži oštećenog hidranta u tunelu Lipak. Doći će do zatvaranja preticajne saobraćajne trake unutar leve cevi. Saobraćaj će se odvijati desnom saobraćajnom trakom leve cevi.

Na auto-putu E-763, tunel Šarani, smer ka Čačku , 26. aprila od 9 do 17 časova radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje.

1 / 5 Foto: Aleksandra Čolić

Radovi će se izvoditi u jednoj traci kroz desnu cev tunela Šarani i doći će do par povremenih obustava saobraćaja u trajanju do 10 minuta istovremeno kroz obe tunelske cevi. Saobraćaj će se kroz desnu cev tunela Šarani, u smeru ka Čačku, odvijati jednom trakom.

Deonica Progorelica - Bogutovac od 7 do 16 časova- radovi na sanaciji klizišta „Progorelica“ uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforskom signalizacijom.

Deonica Pakovraće (Markovica) - Kratovska Stena, smer Požega - Čačak 26.04.2022. godine od 8:30 do 17:30 časova- radovi na ugradnji putno meteorološke stanice uz naizmenično propuštanje.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.15 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.