ČAČANI SE UJEDINILI ZA PLEMENITI PODUHVAT: Čuvenoj baka Jeli isplatili CEO DUG! (FOTO)
Jela Surudžić, Foto: RINA

pokazali kakvi su ljudi

ČAČANI SE UJEDINILI ZA PLEMENITI PODUHVAT: Čuvenoj baka Jeli isplatili CEO DUG! (FOTO)

Ime Jele Surudžić crvenim slovima je ispisano u istoriji grada Čačka

Objavljeno:

Čitavu javnost juče je potresla vest da su čuvenoj Jeli Surudžić (90), izvršitelji zaplenili penziju kako bi se naplatili troškovi nakon što je izgubila sudski spor koji je vodila pošto što je objavila svoju knjigu.

Gospođa Surudžić obratila se pismom gradonačelniku Čačka Milunu Todoroviću za pomoć, kako bi izmirila dug koji nije u mogućnosti da isplati na osnovu sudske presude, te je bila prinuđena da pozajmi 100.000 dinara.

Jela Surdžić
Jela Surdžićfoto: RINA

"Obaveštavamo javnost da je gradonačelnik, smatrajući da gospođa Jela Surudžić nije zaslužila da se nađe u ovakvoj situaciji, u ime lokalne samouprave, doneo odluku da joj Grad Čačak pomogne, tako da je je njen zahtev uvažio i pomenuti dug je izmiren", saopšteno je iz kabineta Miluna Todorovića.

Ime Jele Surudžić crvenim slovima je ispisano u istoriji grada Čačka, dok je ona bila direktor Predškolske ustanove u gradu na Moravi izgrađeno je deset vrtića, ali i odmarališta u Ulcinju i Zdravljaku. Na put je izvela mnoge generacije mališana i jedna je od živih legendi Čačka.

( Espreso / Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.