BAKA JELA JE LEGENDA ČAČKA, A IZVRŠITELJI JOJ ZAPLENILI PENZIJU! Skinuli joj sav novac, JEDVA PREŽIVLJAVA (FOTO)
Jela Surudžić, Foto: RINA

BEZ SREDSTAVA ZA ŽIVOT

BAKA JELA JE LEGENDA ČAČKA, A IZVRŠITELJI JOJ ZAPLENILI PENZIJU! Skinuli joj sav novac, JEDVA PREŽIVLJAVA (FOTO)

Autor knjige je protiv Jele Surudžić poveo sudski spor jer mu ona navodno nije isplatila ceo honorar

Objavljeno:

Legendarna Čačanka, Jela Surudžić, proživljava izuzetno teške dane jer su joj zbog izgubljenog sudskog spora sa računa skinuta sva novčana sredstva i zaplenjena penzija. Ona je žena čije ime je crvenim slovima upisano u istoriji grada Čačka, jer dok je ona bila na čelu Predškolske ustanove izgrađeno je čak deset vrtića u gradu na Moravi, ali i odmarališta u Ulcinju.

Kao jedan od najvećih pregalaca Jela Surudžić odlikovana je najvećim republičkim i gradskim priznanjima, a pre osam godina odlučila je da izda knjigu o vremenu kada se radilo i gradilo. Ali, knjiga pod nazivom „Zublja koja zrači” umesto da bude trag u večnosti za Jelu je postala kamen oko vrata.

Naime, autor knjige je protiv Jele Surudžić poveo sudski spor jer mu ona navodno nije isplatila ceo honorar. Na žalost ona je ovaj spor izgubila, a da bi troškovi i potraživanja bili namireni u celu ovu priču umešali su se i izvršitelji.

1 / 3 Foto: RINA

Jela je praktično ostavljena bez sredstava za život i praktično preživljava od pomoći dobrih ljudi koji nikada nisu zaboravili šta je sve ova vredna žena uradila i ostavila iza sebe.

Ipak, da se svako dobro u životu dobrim vraća, potvrđuje i rešenost gradskog rukovodstva da nađe način kako bi Jeli pomogli da se reši dugova, a akciju prikljupljanja novca za Jelu već su se uključili brojni Čačani koji su bezbrižno odrastali u vrtićima i odmaralištima koji su izgrađeni zahvaljujući neiscrpnoj energiji i ljubavi upravo Jele Surudžić. Suma koja je neophodna kreće se oko 4.000 eura.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.