UPIS U VRTIĆE KREĆE OD PONEDELJKA: Evo gde u Beogradu ima najviše mesta
Ilustracija, Foto: Promo

OBAVEŠTENJE

UPIS U VRTIĆE KREĆE OD PONEDELJKA: Evo gde u Beogradu ima najviše mesta

Konkurs za upis dece u predškolske ustanove počinje u ponedeljak i trajaće do 13. maja

Objavljeno:

U beogradskim vrtićima ima 13.955 mesta, od kojih 5.917 u jaslama, 2.739 u vrtićima, 696 u celodnevnom pripremnom predškolskom programu, 4.570 u četvoročasovnom PPP, a u razvojnim grupama 33 dece.

Najviše mališana biće upisano u PU "11. april" u Novom Beogradu - 1.533, a najmanje u PU "Naša radost" u Sopotu - 350. Roditelji i staratelji će i ove godine konkurisati putem usluge "e-Vrtić" na portalu "e-Uprave".

Prema rečima Slavka Gaka, sekretara za obrazovanje i dečiju zaštitu, očekuje se dodatno proširenje kapaciteta zbog završetka izgradnje novih vrtića - na Čukarici, Bežanijskoj kosi, u Zemunu, na Zvezdari i u Obrenovcu...

Krajnji cilj je ukidanje liste čekanja za upis u državne vrtiće. On je istakao da za konkurisanje nije potrebna nikakva dokumentacija te da je Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu uvek na raspolaganju onima kojima je pomoć potrebna pri konkurisanju.

Za konkurisanje nije potrebna nikakva dokumentacija, a Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu je saopštio da će uvek na raspolaganju roditeljima kojima je pomoć potrebna pri konkurisanju.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.