Bez ovih stvari nekad nismo mogli da zamislimo Novu godinu! A sad ih se ni ne sećamo... (GIF) (FOTO)
Foto: Shutterstock

ubiće nas nostalgija!

Bez ovih stvari nekad nismo mogli da zamislimo Novu godinu! A sad ih se ni ne sećamo... (GIF) (FOTO)

Alkoholisanje do zore, prejedanje do smrti i trošenje "poslednjeg dinara ", neke stvari se nikad neće promeniti. Ipak o sitnicama koje su nam život značile, sadašnje generacije mogu samo da sanjaju...
Objavljeno:

Jelka, vatromet, muzika i pijanka do zore su stvari koje su oduvek obeležavale Novu godinu i nisu se promenile, ali da li se sećate onih detaljčića bez kojih nismo mogli da zamislimo Novu Godinu?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Postoje neke stvarčice kojima smo se radovali, neke sitnice koje su nas ispunjavale i zbog kojih smo bili ušuškani u novogodišnju euforiju. Sada možemo samo da pričamo o njima jer su nažalost nestale.

Nekada je važila parola - što šarenije, što luđe, što veselije i što obilnije! Sada je bitno samo da se što više uroljate, za što manje keša.

foto: Giphy

Ovo su detalji bez kojih je bilo nemoguće proslaviti praznik.

1. Novogodišnje prskalice

foto: Giphy

Bez njih Nova godina nije bila potpuna. Jedva smo čekali da nam roditelji zapale prskalice, pa da mašemo njima sve dok nam do kraja ne sagore u ruci. Kezili smo se i gledali u tu čudesnu svetlost i boje kao hipnostisani. Sada su nam ostale samo petarde i zujanje u ušima.

2. Vata

foto: Giphy

Ceo "srednji sloj" je znao za caku sa vatom. Poenta je da iscepkaš što više vate na sitne komadiće i njom zatrpaš jelku kako bi izgledala bogatije.

Naravno, svi se sećate onih slatkih muka, kada sva vata popada po zemlji pa nas majke upozoravaju da ne đubrimo po kući.

3. Slatkiši kao ukrasi za jelku

foto: Giphy

Lepo plus ekonomično. Priznajte, svi ste preferirali jestive čokoladice u ukrasnom papiru koje ste kačili na jelku! Doduše mana ove cake je što do 3. januara jelka ostaje oputošena i siromašna. Ipak, dok traje, imali smo osećaj da je celo drvce jedan veliki slatkiš!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.