DANAS ISKORISTITE SUNCE, VEĆ SUTRA NAM SE VRAĆA KIŠA: Ovo je nova vremenska prognoza
Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

vremenska prognoza

DANAS ISKORISTITE SUNCE, VEĆ SUTRA NAM SE VRAĆA KIŠA: Ovo je nova vremenska prognoza

Duvaće slab i umeren vetar, u južnom Banatu posle podne i jak, južni i jugoistočni

Objavljeno:

U Srbiji će sutra ujutru biti hladno ponegde sa slabim mrazem, a tokom dana sunčano i toplo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Uveče će na jugozapadu i jugu, a tokom noći i u ostalim krajevima uslediti postepeno naoblačenje mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Duvaće slab i umeren vetar, u južnom Banatu posle podne i jak, južni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura biće od minus dva do sedam, a najviša dnevna od 18 do 23 stepena. U Beogradu će ujutru biti mraz, a tokom dana sunčano i toplo. Tokom noći postepeno naoblačenje sa kišom i pljuskovima.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Jutarnja temperatura kretaće se od četiri do sedam, a najviša dnevna oko 22 stepena. U četvrtak će biti pretežno oblačno mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, posle podne na severu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevina prestanak padavina i razvedravanje. U petak će biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima i toplo. U subotu i nedelju pretežno oblačno, u nedelju i hladnije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, na planinama sa snegom. U nedelju tokom dana postepeni prestanak padavina i razvedravanje prvo na severu. Početkom naredne sedmice pretežno sunčano i toplije.

Biometeorološka prognoza za sredu, 6. april 2022. godine: Biometeorološka situacija može nepovolјno uticati na astmatičare, a izvesne tegobe su moguće i kod osoba sa osetlјivim nervnim sistemom. Kod meteoropata moguća je nervoza, pospanost i bolovi u mišićima.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.