NENAD ČANAK VEČERAS KOD BASARE U "Crvenom kartonu" o Putinu, Republici Srpskoj i Kosovu
Svetislav Basara/Ilustracija, Foto: Kurir

kurir televizija

NENAD ČANAK VEČERAS KOD BASARE U "Crvenom kartonu" o Putinu, Republici Srpskoj i Kosovu

Autor i voditelj emisije je pisac i kolumnista Kurira Svetislav Basara, koji u svom prepoznatljivom maniru vodi razgovore o važnim društveno-političkim temama

Objavljeno:

U emisiji "Crveni karton" која se emituje na Kurir televiziji večeras od 20 časova gost je Nenad Čanak, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Teme razgovora su raznovrsne, a među ostalim odgovoriće na brojna "vruća" pitanja: zašto ne gostuje na svim televizijama, kakav je njegov stav po pitanju Putinove politike, zašto smatra da je Milo najveći državnik na ovim prostorima, šta misli o budućnosti Republike Srpske i Kosova, čiji je heroin iz trezora Komercijalne banke, gde je nestalo 2.000 kaseta sa ličnim razgovorima Miloševića i Tuđmana, šta misli o Koštunici, Dačiću, Tadiću i Vesiću , kako će se razvijati situacija u Ukrajini i brojna druga.

Autor i voditelj emisije je pisac i kolumnista Kurira Svetislav Basara, koji u svom prepoznatljivom maniru vodi razgovore o važnim društveno-političkim temama. Ne propustite novu epizodu Basarine emisije “Crveni karton” večeras u 20 časova! Pričaće se!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.