OVAKAV MORBIDAN OGLAS JOŠ NISTE VIDELI: Mnoge je totalno ZBUNIO i ŠOKIRAO, desilo se u Čačku! (FOTO)
Groblje, Foto: RINA

NEOBIČAN OGLAS

OVAKAV MORBIDAN OGLAS JOŠ NISTE VIDELI: Mnoge je totalno ZBUNIO i ŠOKIRAO, desilo se u Čačku! (FOTO)

Međutim, nakon što je se rešio i poklonio jednog grobnog mesta, nastao je novi problem

Objavljeno:

Do sada su Srbi svašta izdavali, od kuće, stanova, automobila i vikendica. Ali oglas jednog Čačanin, zbunio je mnoge.

Na prvi pogled činilo se kao šala, međutim na jednom zidu pronašao se i natpis "izdajem grobno mesto", koji su prolaznici gledali u čudu. Iako je oglas na prvi pogled shvaćen pogrešno, vlasnik grobnog mesta Aleksandar otkrio je pravu priču oglasa.

"Ja sam imao dva grobna mesta, kada sam se razveo moja bišva supruga se odrekla njenog dela, pa sam želeo da to mesto poklonim rođacima svojim što sam i učinio, jer su sve dažbine plaćene unapred nekoliko godina, a meni nisu potrebna dva mesta jer sam sam. Iako je čačansko groblje postalo tesno, mnogi su to spojili sa nekakvim vidom pribavljenja materijalne koristi, a priča je svavim drugačija", kazao je za RINU, Aleksandar vlasnik dva grobna mesta.

Neobičan oglas
Neobičan oglasfoto: RINA

Međutim, nakon što je se rešio i poklonio jednog grobnog mesta, nastao je novi problem. Bio siguran da će počivati na čačanskom groblju i tako podigao sebi nadgrobnu ploču, ali preko noći huligani su sve to uništili.

Groblje
Grobljefoto: RINA

"Još sam živ i plaćan dažbine za udržavanje grobnog mesta, do sada sam izdvojio preko 300 hiljada dinara, i šta sam dočekao da grupa pijanaca ili huligana, ploču koju sam podigao i skupo platio, unište i da se ne zna ko je, a preduzeće koje je zaduženo za održavanje i čuvanje se od toga ograđuje a sve uredno naplaćuju. Razočaran sam i jedino što mi preosaje da dignem ruke od svega i sebi obezdedim grobno mesto u Dragačevu gde je nepristupačno za hiligane i pijanice i gde ću moći sa mirom počivati", zaključio je Aleksandar.

1 / 3 Foto: RINA

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.