ARILJE U NEVERICI: Muškarac GO KAO OD MAJKE ROĐEN prošetao GLAVNOM ULICOM! (FOTO)
Nudista u Arilju, Foto: RINA

NUDISTA U ARILJU

ARILJE U NEVERICI: Muškarac GO KAO OD MAJKE ROĐEN prošetao GLAVNOM ULICOM! (FOTO)

Sličan događaj desio se prošle godine u septembru u Ivanjici kada je muškarac srednje životne dobi, potpuno nag i bos, takođe prošao centrom grada

Objavljeno:

Centralnom ulicom u Arilju u jutarnjim časovima prošetao je potpuno nag mušakrac srednjih godina. Prolaznici koju su se u tom trenutku zatekli na šetalištu ostali su zatečeni i u neverici.

"Mislio sam da mi se pričinjava, ali kako se približavao shvatio sam da zaista go i bos muškarac prolazi glavnom ulicom. Ostao sam u šoku, jer ipak smo mi mala sredina, međusobno se svi skoro i poznajemo, pa nas ovakve pojave ostave bez teksta", rekao je za RINU jedan od Ariljaca koji se susreo sa nagim prolaznikom.

Nag muškarac prošetao Ariljem
Nag muškarac prošetao Ariljemfoto: RINA

Još uvek nije potvrđen identitet muškarca koji se šetao centrom Arilja, o ovom slučaju obaveštena je policija. Nije poznato da li je priveden zbog remećenja Zakona o javnom redu i miru.

"Ko zna šta ga je nateralo na ovakav potez, možda je i neka velika muka. Bitno je da on nikoga od prolaznika nije ugrozio, niti je pokazivao nasilnost. Nag prošetao jeste, što je šokiralo prolaznike, ali bilo i prošlo.. u velikim gradovima se ovo često dešava", kaže drugi Ariljac odmahujući rukom.

Sličan događaj desio se prošle godine u septembru u Ivanjici kada je muškarac srednje životne dobi, potpuno nag i bos, takođe prošao centrom grada.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.