SUTRA NATPROSEČNO TOPLO VREME: Ipak, nemojte se mnogo opuštati! RHMZ predviđa i PROMENU
Sunčano vreme, Foto: Beta/Dragan Gojić

vreme sutra

SUTRA NATPROSEČNO TOPLO VREME: Ipak, nemojte se mnogo opuštati! RHMZ predviđa i PROMENU

U Beogradu se očekuje slično vreme u istom periodu

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i natprosečno toplo, dok se posle podne i uveče predviđa postepeno naoblačenje sa mogućom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki savez (RHMZ).

Vetar će biti slab i umeren, uglavnom južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus sedam do tri, a najviša dnevna od 13 do 17 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i natprosečno toplo, dok se uveče predvidja postepeno naoblačenje. Vetar će biti slab do umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus dva do tri, a najviša dnevna oko 16 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u sredu biti pretežno oblačno, mestimično s kišom, na visokim planinama i sa snegom, a dnevna temperatura biće u padu. Zatim će biti promenljivo i svežije, ujutro mestimično sa slabim mrazem, tokom dana ponegde sa kratkotrajnom kišom, na planinama povremeno sa slabim snegom, ali će se u većini mesta ipak zadržati suvo.

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

U Beogradu se očekuje slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za utorak, 15. mart: Na većinu hroničnih bolesnika biometeorološke prilike mogu imati relativno povolјan uticaj. Poseban oprez se preporučuje kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima posebno tokom kasnog popodneva i večeri. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe i reumatskih bolova.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.