NAJČEŠĆE SU KOD BUBANJ POTOKA: Nikako ne pristajte na ponudu, vrebaju, čekaju samo da se pokvari auto i PRILAZE
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

NAJČEŠĆE SU KOD BUBANJ POTOKA: Nikako ne pristajte na ponudu, vrebaju, čekaju samo da se pokvari auto i PRILAZE

Nikad do sada nisam čuo za ove ekipe i moram da priznam da nije prijatno

Objavljeno:

Na društvenoj mreži Tviter se pojavilo novo upozorenje za građane, jer prevaranti vrebaju i na auto-putu. Jedan korisnik pomenute društvene mreže je opisao situaciju koja mu se dogodila na ulazu u Beograd, koja nije bila nimalo prijatna.

Kako je opisano, na auto-putu postoje ekipe koje nude pomoć kada vam zastane ili se pokvari auto, insistiraju da ne pozovete šlep službu, nego ponude brzu popravku i vuču vozila, a nakon toga vam traže veliki novac za tu uslugu. U komentarima na ovu objavu su se samo nizali opisi sličnih, pa čak i gorih iskustava koje su ljudi doživljavali na auto-putevima i došli do zaključka da prevaranti imaju već "razrađen biznis".

1 / 6 Foto: RINA

"Vozač iz šlep službe mi posle priča kako ih ima nekoliko i pojavljuju se brzinom munje i više puta mu otkazali šlep dok je bio na putu ka autu, a par puta ga zvali ponovo jer su ih ovi nasamarili. Nikad do sada nisam čuo za ove ekipe i moram da priznam da nije prijatno", piše u objavi.

Jedan od komentara koji je zaprepastio sve, jeste da je jednom prilikom mladić doživeo nesreću jer je bilo, kako se navodi, prosuto ulje po putu, a da su se nezvanični serviseri kao i "šlep služba" momentalno stvorili na licu mesta. Još neki od komentara su bili da ovaj "biznis" podrazumeva i da oštećuju automobile na pumpama kako bi imali što više mušterija, pojave se na licu mesta i nude pomoć za velike pare. Mladić je do detalja objasnio situaciju koja mu se dogodila i naveo da mu nije bilo svejedno.

"Meni danas stane auto na Bubanj potok uzbrdici i ja, pošto sam osiguran, pozovem šlep službu, pa prijatelja da dođe po ženu i decu i to je to, čekamo. Deset minuta kasnije, staje auto, izlazi iz njega čikica i odmah kreće "ma to ti je samo lamela, ajde upali auto da ti pokažem, izvučem te ja do vrha brda i voziš kući opušteno".

Ja ga pitam da li je iz šlep službe, a on kaže "ma da, ajde zovi otkaži šlep, izvučem te ja do gore. Skontam ja koliko je sati, kažem mu da ću da sačekam šlep i zahvalim mu. On se ne da, insistira, forsira, traži da pokrenem auto da mi dokaže da je "samo lamela". Podignem ja tu malo glas, i on se povuče, sedne u auto i ode. Ono, na ulazu sam u Beograd i vrlo je prometno bilo, a čikica mator i sitan, ali da je bio mrak, manje saobraćaja, i da je bio neko fizički jači, mogu da zamislim kako ubeđivanje može da izgleda", stoji u objavi.

Takođe, navedeno je da su im meta turisti uglavnom, kao i da najčešće vrebaju na ulazu u Beograd, kod Bubanj potoka.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.