Zdravo okruženje za najmlađe na Starom gradu!
Prečišćivači vazduha, Foto: Opština Stari grad

zdravlje

Zdravo okruženje za najmlađe na Starom gradu!

Direktorka PU „Dečji dani“ istakla je da je za sve zaposlene, ali i za roditelje, izuzetno važno da deca provode kvalitetno vreme

Objavljeno:

Predškolska ustanova „Dečji dani“ na opštini Stari grad dobila je danas je 90 prečišćivača vazduha!

Tim povodom predsednik opštine Radoslav Marjanović i proslavljeni rukometaš i član veća Gradske opštine Stari grad zadužen za oblast sporta Nedeljko Jovanović, posetili su vrtić „Skadarlija“. „Danas sam imao priliku da obiđem predškolsku ustanovu „Skadarlija”, gde sam imao prilike da vidim i vaspitnu sobu u kojoj sam boravio kada sam pohađao vrtić i video sam da je dosta urađeno na unapređenju uslova i na kvalitetu samih i prostorija”, istakao je Marjanović i naglasio da će uskoro biti rekonstruisano i dvorište ovog starogradskog vrtića. Marjanović je izjavio da je današnja akcija nastavak one koja je započeta krajem prošle godine, kada su obezbeđeni prečišćivači vazduha za 5 osnovnih škola. „Nastavkom akcije obezbedili smo prečišćivače vazduha za preostale osnovne škole i za sve vaspitne sobe u našem lokalnom starogradskom vrtiću“ kaže Marjanović.

1 / 6 Foto: Opština Stari grad

Marjanović je naglasio da će uskoro biti rekonstruisano i dvorište ovog starogradskog vrtića: „Inicijativa je potekla od roditelja mališana koji borave u „Skadarliji“ i kolektiva predškolske ustanove. Urađen je predmet i predračun, a očekujemo da se tokom letnje sezone krene sa radovima“.

Direktorka PU „Dečji dani“ istakla je da je za sve zaposlene, ali i za roditelje, izuzetno važno da deca provode kvalitetno vreme u zdravim i bezbednim uslovima. „Veoma je važno da naša deca provode kvalitetno vreme u našim vrtićima dok su im roditelji na poslu. Od danas će u svakoj vaspitnoj prostoriji u kojima mališani borave biti postavljen prečišćivač vazduha koji će im obezbediti svež i čistiji vazduh unutar vrtića. Zahvalni smo opštini i predsedniku Marjanoviću, koji je nekad pohađao ovaj vrtić, što prepoznaju naše potrebe i što nas podržavaju u stvaranju bezbednih uslova za sve naše mališane“, rekla je direktorka Sanja Lazić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.