Sutra bez vode delovi četiri beogradske opštine!
Ilustracija, Foto: Profimedia

radovi će zavrnuti slavine

Sutra bez vode delovi četiri beogradske opštine!

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne

Objavljeno:

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, sutra od 8.30 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u Mihizovoj, Ulici Svetozara Miletića, Pančevačkoj, Miće Popovića i Dunavskoj ulici (od Žorža Klemansoa do Svetozara Miletića), saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija".

U okolnim ulicama doći će do umanjenja pritiska, a za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna. Iz preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Istog dana, od osam do 18 sati bez vode će biti i potrošači u Mileševskoj (od Radoslava Grujića do Kneza od Semberije) i Lozničkoj ulici zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Vračar.

Vodu neće imati ni potrošači u Čelebićkoj, Vareškoj, Božidara Stojanovića, Čajničkoj i okolnim ulicama u petak, 28. januara, od 8 do 16 sati zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Rakovica.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, istog dana od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Banijskoj ulici (od Ugrinovačke do broja 54).

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.