NESTALI MATIJA VIĐEN U CENTRU BEOGRADA? Kamere ga navodno snimile da hvata taksi
Matej Periš, Foto: Printscreen/facebook

potraga u toku

NESTALI MATIJA VIĐEN U CENTRU BEOGRADA? Kamere ga navodno snimile da hvata taksi

Splićanin Matej Periš (27) poslednji put je viđen oko 2:30 sati 30. decembra u noćnom klubu "Gotik", gde je bio s nekoliko svojih prijatelja s kojima je došao na doček Nove godine u Beograd

Objavljeno: 12:48h

Matej Periš (27,) nestali mladić iz Splita koji je poslednji put viđen u noći između četvrtka i petka oko 2.30 sati kako izlazi iz kluba gde je bio s prijateljima, navodno je viđen u centru grada u potrazi za taksijem.

Prema nezvaničnim podacima "Objektiva", njega su uhvatili na nekim kamerama kako pokušava da zaustavi taksi u nekoj od ulica u strogom centru grada, mada niko sa sigurnošću ne može još uvek da potvrdi da je to on.

I prijatelji sumnjaju da se Matej utopio, s obzirom na to da je ograda u tom delu šetalilšta kod Beton hale prilično visoka.

Matej Periš
foto: Printscreen/Instagram/192.rs

Kako su juče javili "Blicovi" reporteri sa lica mesta, policija je ceo dan i noć pretraživala reku kako sa obale, tako i sa dva brodića. Nezvanično, sumnja se da je Matej po izlasku iz "Gotika" pao preko ograde, a tu je došao jer je gužva u toaletu bila velika, pa je izašao napolje.

N1 nezvanično saznaje da su ga snimile kamere levo od "Gotika", kod pristaništa za brodove. Desno od "Gotika", nalazi se brodić koji organizuje rečne ture, odnosno obilazak grada, tako da je on morao da prođe pored nekoliko lokala.

Jakna mu je ostala u lokalu, tako da je na sebi imao samo crnu majicu, pantalone i crne patike sa belim đonom.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Da sa mladić nije utopio veruje i njegov otac Nenad Periš, koji je inače juče stigao u Beograd.

- Matej je trenirao vaterpolo, bio je izrazito jak momak, sportaš, nepušač... Mislim da apsolutno to njegovo stanje i njegova kondijcija, znanje o plivanju i veštine, ne dolazi u obzir da bi pao u reku i da bi to bila okolnost koja može dovesti do tragičnog slučaja - rekao je Periš juče.

Splićanin Matej Periš (27) poslednji put je viđen oko 2:30 sati 30. decembra u noćnom klubu "Gotik", gde je bio s nekoliko svojih prijatelja s kojima je došao na doček Nove godine u Beograd.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.