PRIJATELJ MATEJA PERIŠA OBJAVIO SNIMAK KLUBA U KOJEM JE NESTAO: Tu je POSLEDNJI PUT VIĐEN! (VIDEO)
Foto: Printscreen/MUPHrvatske

oglasio se

PRIJATELJ MATEJA PERIŠA OBJAVIO SNIMAK KLUBA U KOJEM JE NESTAO: Tu je POSLEDNJI PUT VIĐEN! (VIDEO)

Jedan od njegovih prijatelja na YouTubeu je objavio kratki video snimljen ispred kluba u kojem je Matej zadnji put viđen

Objavljeno: 17:46h

U NOVOGODIŠNJOJ noći u Beogradu nestao je 27-godišnji Splićanin Matej Periš.

Poslednji put je viđen oko 2:30 u beogradskom klubu Gotik.

Kako javlja Blic, njegovi prijatelji su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmoro prvo otišlo na večeru u jedan restoran, a onda u klub Gotik. Kada je u jednom trenutku društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su ga tražiti unutra. Na izlazu iz kluba shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Nastavili su potragu i u okolini kluba.

Nakon neuspešne potrage otišli u smeštaj koji su unajmili te su se nadali da će se Matej ujutro pojaviti. Kad se to nije dogodilo, kontaktirali su policiju.

Jedan od njegovih prijatelja na YouTubeu je objavio kratki video snimljen ispred kluba u kojem je Matej zadnji put viđen.

Jedan od Matejevih prijatelja snimio je ulaz u klub na obali Save, okolne lokale i šetalište. Svojom kamerom snimio je i obližnje kamere, kazavši da se nada da postoji neka snimka koja bi mogli pomoći u potrazi.

Prišao je metalnoj ogradi, govoreći da je dovoljno visoka te da je osoba ne bi tek tako mogla preskočiti ili nekim slučajem upasti u vodu.

"U klubu nije bilo opasnog društva"

Komentirišući atmosferu u klubu, rekao je da su u njemu bili mladi, još mlađi od njega i njegovog 27-godišnjeg prijatelja Mateja. Dodao je da nije bilo opasnog društva.

"Nije on mali. Nije njega mogao jedan čovjek nekako spremiti u džep i negde ga odneti. Ili eventualno nikad nije izašao iz kluba i pospremili su ga u neki podrum. Može se saznati ko radi u klubu", govori na snimci prijatelj Mateja Periša.

Beogradska policija, navodi Blic, intenzivno traga za Perišem. Pregledavaju se snimke sa sigurnosnih kamera u blizini mjesta na kojem je Matej nestao, a policija razgovara i s njegovim prijateljima.

Ako imate informacije o Mateju Perišu, javite ih u najbližu policijsku stanicu ili na broj telefona 192.

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.