ISPLIVAO SNIMAK VANDALA KOJI SU IŠARALI "PRAJD INFO CENTAR" GRAFITOM MLADIĆA: Prišli i MAHALI U KAMERU! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Belgrade Pride

užas

ISPLIVAO SNIMAK VANDALA KOJI SU IŠARALI "PRAJD INFO CENTAR" GRAFITOM MLADIĆA: Prišli i MAHALI U KAMERU! (VIDEO)

Lica im se zbog maski i kapa ne vidi baš najbolje

Objavljeno: 14:43h

Nepoznate osobe nacrtale su grafit osuđenog za ratne zločine, generala Ratka Mladića, na izlogu Prajd info centra u Beogradu i napisali "Ratko Mladić, srpski heroj", saopštila je danas ta organizacija.

1 / 4 Foto: Prajd info centar

Sada se pojavio video snimak na kom se vidi grupa mladića kako lagano prilaze izlogu, gledajući u kameru. Lica im se zbog maski i kapa ne vidi baš najbolje.

Pogledajte šta su radili:

Izlog je vandalizovan u noći između četvrtka i petka, a prekrižen je natpis "Beograd prajd - EuroPride 2022".

Prajd info centar, koji se nalazi u ulici Kralja Milana u neposrednoj blizi Predsedništva, Skupštine Beograda i drugih institucija Vlade Srbije, od otvaranja napadan je 11 puta, a počinioci nisu procesuirani.

"Podsećamo da je Prajd Info Centar od otvaranja napadan 11 puta i da, prema našim saznanjima, počinioci tih napada nisu procesuirani. Prajd Info Centar se nalazi u Kralja Milana 20, u neposrednoj blizini zgrade Predsedništva, Skupštine grada kao i drugih Vladinih institucija koje imaju dvadesetčetvoročasovno policijsko obezbeđenje i poražavajuće je da se ovakvo kršenje zakona dešava ispred vrata nekih od najvažnijih institucija Republike Srbije u centralnoj beogradskoj ulici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.