CENE SMEŠTAJA U BG-U SKOČILE DO BESVESTI! U ovom delu grada je NAJSKUPLJI doček u stanu i postoji 1 uslov za ulazak
Ilustracija, Foto: Espreso

samo za one sa dubokim džepom

CENE SMEŠTAJA U BG-U SKOČILE DO BESVESTI! U ovom delu grada je NAJSKUPLJI doček u stanu i postoji 1 uslov za ulazak

Stanovi u centru grada uveliko su rasprodati, dok još slobodnih ima na Čukarici i Novom Beogradu

Objavljeno: 12:09h

Iznajmljivanje stana u " Beogradu na vodi" za tri dana praznika košta čak 1.200 evra!

Stručnjaci za nekretnine potvrđuju da stranci, ali i domaći turisti već nedeljama rezervišu stanove po Beogradu, a najviše gostiju dolazi iz Turske, Nemačke, Rusije i regiona.

Najskuplji deo grada svakako je Beograd na vodi, gde se stan na dan iznajmljuje za 400 evra, ali je neophodno najmanje tri dana zakupa.. Pored spektakularnog dočeka na Sava promenadi, turisti na raspolaganju imaju spa centre, prodavnice i moderne restorane.

Nova godina, Beograd, Dekoracija
foto: Espreso

I stanovi u centru grada uveliko su rasprodati, dok još slobodnih ima na Čukarici i Novom Beogradu. Nedeljko Malinović iz agencije za Informer kaže da još od septembra vlada veliko interesovanjeza iznajmljivanje stanova za novogodišnje praznike.

"Cene iznajmljivanja su skočile, jer je velika potražnja. U centru grada izdaju se za 200,300 evra samo za dan! Problem je u tome što je takvih stanova malo, jer su nekretnine mahom izdate na duži period od šest meseci ili godinu dana, a tražnja je velika i prosto su cene duplirane. Mnogi žele da u stanovima provedu Novu godinu, pogotovo ako je neko veće društvo u pitanju, ali ko nije do sada bukirao smeštaj mislim da je zakasnio", zaključuje on.

1 / 11 Foto: Espreso

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.