STIGAO ODGOVOR OD POLICIJE! Rešena misterija IZLUPANOG automobila u centru BG zbog čega su građani LUDELI (FOTO)
Kneginje Ljubice, Foto: Marko Nikolić

konačno!

STIGAO ODGOVOR OD POLICIJE! Rešena misterija IZLUPANOG automobila u centru BG zbog čega su građani LUDELI (FOTO)

Nakon što smo ispitali problem, obratili smo se saobraćajnoj policiji

Objavljeno: 18:06h

Ekipa Espresa je pre manje od dva meseca obišla automobil koji je dugo blokirao prolaz u ulici Kneginje Ljubice u Beogradu. Problem smo izložili saobraćajnoj policiji, a sada je stigao odgovor na našu molbu.

Naime, automobil je bio parkiran nepropisno više od dva meseca. Od stanovnika tog dela grada saznali smo da ga je jedna žena tu ostavila i nestala bez traga. Smatraju da im je komšinica i da živi par ulica daleko odatle.

Kako je ulica jednosmerna, nepropisno parkiran automobil stvarao je prolaznicima muke, te su ga nekoliko puta udarili, zbog čega je vidno oštećen.

Dodatne muke stvarao je komšijama koje su pokušavale da izađu iz garaže u blizini tog automobila.

1 / 16 Foto: Marko Nikolić

Nakon što smo ispitali problem obratili smo se saobraćajnoj policiji i saopštili šta smo sve saznali. Sada je stigao opširan odgovor od službenika.

- Obaveštavamo vas da su policijski službenici SPI "Sever", preduzimali mere iz svoje nadležnosti i u različitim vremenskim intervalima obilazili navedenu lokaciju, pri čemu su u postupku kontrole učesnika u saobraćaju sankcionisali 8 vozača za učinjene prekršaje, navedeno vozilo nisu zatekli. Policijski službenici Uprave saobraćajne policije, Policijske uprave za grad Beograd će i u narednom periodu u skladu sa objektivnim mogućnostima i datim ovlašćenjima preduzimati mere propisane Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima prema vozačima koji ne poštuju pravila saobraćaja na navedenoj lokaciji - navodi se u saopštenju saobraćajne policije.

Očigledno je da je pisanje medija o toj situaciji podstaklo vlasnika da reaguje i tako pomogne drugim učesnicima u saobraćaju.

O svim detaljima slučaja možete se informisati OVDE.

Apelujemo na sve učesnike saobraćaja da se propisno parkiraju i time olakšaju drugima, inače će rizikovati da budu sankcionisani za svoje ponašanje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.