MISTERIJA U CENTRU BG: Parkirani auto je skroz IZUDARAN, vlasnica ga parkirala pre DVA MESECA i zaboravila na njega
Automobil, Foto: Marko Nikolić

MISTERIJA

MISTERIJA U CENTRU BG: Parkirani auto je skroz IZUDARAN, vlasnica ga parkirala pre DVA MESECA i zaboravila na njega

Videli su da su oštetili auto, ali su odlučili samo da nastave dalje - dodaje drugi komšija

Objavljeno:

Ekipa Espresa saznala je da je automobil parkiran u Beogradu, tačnije u ulici Kneginje Ljubice, žestoko oštećen, pošto ga već nedeljama udaraju drugi vozači, te da ga sve to vreme niko ne obilazi.

Otišli smo da proverimo šta se dešava i zašto ga vlasnik nije pomerio već duže vreme.

Nismo imali poteškoća da ga nađemo, jer mu je ceo prednji branik odvaljen, a očigledno je da je nekoliko puta udaran i to na isto mesto. Razlog za to je što je parkiran malo ukrivo, prednji deo "štrči" izvan parking mesta. To inače možda ne bismo ni primetili da ulica nije jako uska i samim tim jednosmerna.

1 / 16 Foto: Marko Nikolić

- Automobil ovde stoji sigurno dva i po meseca. Ne znamo ko je vlasnik, samo nam je poznato da je u pitanju žena. Pretpostavljam da živi negde u okolini, jer ima mesečnu parking kartu. Pre neko veče ga je neko udario i upalio se alarm koji nas je sve probudio. Prijavili smo slučaj sistemu "Oko sokolovo", ali oni su rekli da je vozilo propisno parkirano i da oni tu ništa ne mogu - kaže čovek koji živi u zgradi ispred koje se nalazi problematično vozilo.

On je takođe dodao da automobil predstavlja smetnju ljudima koji izlaze iz garaže preko puta.

- Kamion gradske čistoće ga je udario, jer nije mogao da prođe. Videli su da su oštetili auto, ali su odlučili samo da nastave dalje - dodaje drugi komšija.

Dok smo pokušavali da saznamo još nešto što bi nas dovelo do vlasnice ljudi su prilazili i čudili se kako je neko mogao da ostavi automobil tako. Neki su rekli da ne pamte od kada je tu, dok su drugi napomenuli da automobil nisu ni primetili.

Vlasnica u vozilu ništa nije ostavila što bi moglo da sugeriše na njen identitet. Zbog toga smo odlučili da pozovemo saobraćajnu policiju, prijavimo im slučaj i broj tablica, i saznamo šta se zaista desilo. Međutim, za sada nismo uspeli da dobijemo odgovor od njih.

Odlučili smo da pozovemo i komunalnu policiju, prijavili slučaj misteriozno parkiranog vozila, a oni su odgovorili da će proveriti o čemu se radi. Ostaje nam da sačekamo njihov odgovor i vidimo da li će slučaj biti rešen uskoro.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.