KIOSK NA NOVOM BEOGRADU PRETVOREN U SMRDLJIVI BRLOG PUN PRLJAVŠTINE: Ovo treba ŠTO PRE da se počisti! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Espreso

TOŠIN BUNAR

KIOSK NA NOVOM BEOGRADU PRETVOREN U SMRDLJIVI BRLOG PUN PRLJAVŠTINE: Ovo treba ŠTO PRE da se počisti! (FOTO)

Pitali smo sugrađane da li su primetili okupljanja migranata

Objavljeno: 18:00h

Nakon objave na društvenim mrežama da u blizini Studentskog grada migranti borave u napuštenim lokalima, ekipa Espreso portala izašla je na teren.

Obišli smo deo oko Studenjaka i primetno je da ima dosta napuštenih lokala. Nismo videli migrante, ali smo zapazili napuštenu trafiku na Tošinom bunaru koja je obijena sa zadnje strane, i čini se kao da neko dolazi tu da prespava.

U i oko trafike nalazi se dosta prljave i smrdljive garderobe.

Studenjak, Trafika, Migranti, Tošin bunar
foto: Espreso

Pitali smo sugrađane da li su primetili okupljanja migranata.

Vlasnik jednog od lokala u blizini kaže da nije primetio da se migranti "muvaju" okolo i da postoji mogućnost da se neko od naših beskućnika uselio tu kako bi prebrodio narednu zimu.

Tošin Bunar Migranti
foto: Espreso

Gospođa A. M. (52) živi na Bežanijskoj kosi kaže da često prolazi ovuda, ali da nije primetila ništa sumnjivo.

- Nisam primetila ništa sumnjivo, ni migrante nisam videla. Svakodnevno prolazim ovuda, verujete da nisam primetila ni da je trafika obijena sa zadnje strane.

Podelila je sa nama da je komšija na Bežaniji imao problem sa migrantima koji su boravili na parkingu, ali da ih nije viđala nakon prijave policiji.

Iz tržnog centra koji gleda na obijenu stranu trafike istakli su da nisu imali problema sa migrantima, niti da su primetili da neko tokom dana boravi u trafici.

Tošin Bunar Migranti
foto: Espreso

Kako bismo saznali da li je već neko prijavio ovaj problem, pozvali smo opštinu Novi Beograd odakle su nas uputili na PR-a ove opštine.

PR nas je uputio na Policiju, Inspekciju ili Komunalnu policiju grada Beograda. Pozvali smo i Sekretarijat za inspekcijske poslove grada Beograda.

Odatle su nas uputili na Komunalnu inspekciju kako bismo prijavili problem. Naša naredna adresa bila je Komunalna inspekcija grada Beograda odakle su nam saopštili da ne znaju da li je ovaj slučaj prijavljen i da se obratimo Policiji, jer ovaj problem nije u potpunosti u njihovoj nadležnosti.

Zato smo pozvali i dežurnu službu Policije Novi Beograd i prijavili problem. Rekli su da će izaći na teren i uraditi sve što je u njihovoj nadležnosti, ali da prijavimo i Komunalnoj inspekciji grada Beograda koja treba da se pobrine o komunalnom delu ovog problema.

Na kraju, još jednom smo pozvali Komunalnu inspekciju i njima prijavili problem.

Do objavljivanja teksta nismo saznali ko se uselio u trafiku, ali se nadamo da će problem biti rešen u najkraćem roku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.