PO HITNOM POSTUPKU! Oglasio se Grad oko SKANDALA u Glamočkoj gde su komšije zazidane!
Glamočka ulica, Foto: Beoinfo

šok

PO HITNOM POSTUPKU! Oglasio se Grad oko SKANDALA u Glamočkoj gde su komšije zazidane!

Od predsednika opštine i opštinskih organa zahtevam da ovaj slučaj ima prioritet u rešavanju - zaključio je gradonačelnik Radojičić

Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić je povodom problema stanara u Glamočkoj ulici, koje je posetio u petak, izjavio da je postupak inspekcijskog nadzora u Gradu u toku.

- Ključno je da sam predsedniku opštine Zvezdara naložio da u okviru svojih nadležnosti preispita akte koje je izdao nadležni opštinski organ. Najvažnija činjenica je neusklađenost planskog akta i faktičkog stanja, jer ta ulica postoji i kuće u toj ulici imaju svoje brojeve. Tu činjenicu opštinski organ je morao da ima u vidu kada je investitoru izdavao dozvolu za podizanje ograde. Ovo je drastičan primer neusklađenosti planskog akta sa faktičkim stanjem. Bez obzira na to, opštinski organ je morao da izađe na teren pre izdavanja dozvole – izjavio je gradonačelnik Radojičić.

Pored toga, gradonačelnik je tražio od opštine da preispita akte koje je donela i da omogući građanima da nastave sa korišćenjem ulice, kako su to činili godinama unazad.

- Od predsednika opštine i opštinskih organa zahtevam da ovaj slučaj ima prioritet u rešavanju - zaključio je gradonačelnik Radojičić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.