PRONAŠLI SMO NAJRUŽNIJU DIVLJU DEPONIJU U BEOGRADU: Ovo je SRAMOTA, ima TONA SMEĆA! (VIDEO)
Nagomilano smeće na Zvezdari, Foto: Espreso

fuj!

PRONAŠLI SMO NAJRUŽNIJU DIVLJU DEPONIJU U BEOGRADU: Ovo je SRAMOTA, ima TONA SMEĆA! (VIDEO)

Budite odgovorni prema sebi i drugima, smeće u vašem kraju nije samo od sebe palo sa neba i ne očekujte da gradska čistoća u vašoj ulici rešava vaše probleme, angažujte se, budimo ljudi pre svega!

Objavljeno: 11:54h

Na uglu ulice Petra Kolendića i Keltske ulice na Zvezdari već četiri, pet meseci raste gomila smeća koja prilično smeta stanovnicima ovog dela grada, a koju niko ne čisti.

Ekipa portala Espresa izašla je na teren kako bi saznala odakle dolazi svo to smeće. Prvo smo naišli na komšije koje su rekle da je divlja deponija otpad prodavnice "Šumadija".

"Oni tu bacaju pokvarenu robu i đubre, tu im je magacin, radnju su prebacili preko puta, mi smo se bunili, pisali žalbu", rekle su komšije za portal Espreso.

S druge strane otišli smo do "Šumadije" kako bismo otkrili da li je u pitanju njihov otpad.

Radnica ovog objekta rekla nam je da to nije njihova deponija, već da tu kako ko prođe tako baci đubre i da joj nije jasno zašto to niko ne kupi.

Inače, ovo nije jedini slučaj da nemar pojedinaca postane problem celog naselja. Zato apelujemo na sve ljude koji iole žele da njihova deca, a i oni, žive u zdravim uslovima koliko je to moguće prvo počnu od sebe i svoje odgovornosti.

(Espreso/J.Mladenović/D.Spasov)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.