JEDAN DETALJ SA BRODA BLUDA NA SAVI PROMAKAO JE SVIMA! Da li ste ga vi primetili? (VIDEO)
Snimak koji je sve zaprepastio, Foto: Printscreen TikTok

BAHANALIJE

JEDAN DETALJ SA BRODA BLUDA NA SAVI PROMAKAO JE SVIMA! Da li ste ga vi primetili? (VIDEO)

Možemo samo da zamislimo šta bi bilo da kapetan nije zaustavio brodić...

Objavljeno:

Nakon što je juče portal Espreso objavio snimak bahanalisanja na Savi, gde je grupa stranih državljana zajedno sa golim ženama rešila da nas "počasti" predstavom za odrasle, na snimku nam je promakla jedna situacija!

Naime, dok su dve devojke na palubi broda izvodile svoju perverznu tačku u toplesu, uvijajući se oko muškaraca koji su sedeli i uživali u prizoru, samo jedna devojka u levom uglu, ispred ogledala, sudeći po pokretima tela, stigla je da uradi konkretnu stvar, dok kapetan nije svirao kraj!

Podsetimo, portal Espreso je nakon objavljivanja snimka kontaktirao beogradsku firmu za rentiranje broda, a odgovor na pitanje šta se to desilo na Savi usred bela dana glasio je ovako:

– U pitanju su strani državljani i njima je brod bio regularno rentiran na dva sata. Isplovili su, prošli Most na Adi i kapetan je nakon 40 minuta primetio da se oko njega okupljaju brodovi, nije znao šta se dešava i kada se okrenuo imao je šta i da vidi. Sve je to trajalo tri, četiri minuta i tako je nastao snimak. Brod koji ima 15 tona ne može tako brzo da se zaustavi, on je umirio plovilo, ustao sa pozicije i uveo devojke da se obuku, zatim je okrenuo brod i vratio ga u pristanište. Tu je vožnja bila završena – rekli su iz firme koja rentira brodove, dodavši da su ljudi najnormalnije ušli na brod sa devojkama i da ništa nije slutilo na to da će nešto kasnije doći do perverzije.

00:15

SKANDAL NA SAVI U CENTRU BEOGRADA: Na brodiću počele ORGIJE, ostali brodovi ih OKRUŽILI, sve je SNIMLJENO (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.