VODA U GRADSKOM PREVOZU: Putnici na liniji 511 se požalili, kiša napravila HAOS! (VIDEO)
Autobus počeo da se puni vodom kao bušan čamac na jezeru, Foto: Printscreen

užasno

VODA U GRADSKOM PREVOZU: Putnici na liniji 511 se požalili, kiša napravila HAOS! (VIDEO)

Taman kad su se obradovali da više neće kisnuti napolju i da će spas naći pod krovom gradskog prevoza, u autobusu ih je zatekao haos

Objavljeno: 16:33h

Nevreme koje je protutnjalo Beogradom stvoriilo je različite probleme stanovnicima prestonice, a oni koji su se zatekli na liniji 511 gradskog prevoza poželeli su da više nikada ne uđu u bus.

Taman kad su se obradovali da više neće kisnuti napolju i da će spas naći pod krovom gradskog prevoza, u autobusu ih je zatekao horor. Kako se može videti na snimku iz gradaskog prevoza, kroz rupu je voda toliko počela da navire da je pod brzo bio potopljen, a kako je sve izgledalo pogledajte sami.

Podsetimo RHMZ je nešto ranije najavio lokalne pljuskove i grmljavinu na području Vojvodine i Zapadne Srbije.

- U narednih sat vremena na području Vojvodine i zapadne Srbije mestimično kiša ili lokalni pljuskovi sa grmljavinom, uz pojačan vetar u zoni pljuska. Na širem području Beograda u narednih sat vremena kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom - navedeno je.

Inače, temperatura je spala za 20 stepeni, što može i da se oseti, a od letnjeg vremena od juče nema ni traga ni glasa.

Inače, na severu Srbije sutra će biti sunčano, a u drugim delovima zemlje će biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Posle podne se očekuje postepeno razvedravanje, a duvaće slab do umeren vetar, na istoku povremeno jak, severozapadni.

Jutarnja temperatura biće od 16 do 19, a najviša dnevna od 25 do 29 stepeni Celzijusa.RHMZ je upozorio da se danas (5. avgusta) posle podne i uveče ponegde očekuju kratkotrajne vremenske nepogode - velika količina padavina za kratak vremenski period, pojava grada i kratkotrajno olujni vetar, sa većom verovatnoćom pojave u severnoj, zapadnoj i u centralnoj Srbiji.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i suvo sa dužim sunčanim intervalima.

Jutarnja temperatura biće oko 18, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.