BEOGRAĐANINU DRVO KOJE JE PALO U OLUJI UNIŠTILO AUTO: Ali ovo je bio samo početak PAKLA koji proživljava (FOTO)
Stablo na vozilu, Foto: Privatna arhiva, Profimedia

ŠOK

BEOGRAĐANINU DRVO KOJE JE PALO U OLUJI UNIŠTILO AUTO: Ali ovo je bio samo početak PAKLA koji proživljava (FOTO)

Za portal Espreso Nemanja je objasnio koje sve brojeve je morao da okrene kako bi stablo uklonio sa krova njegovog automobila

Objavljeno:

Danas je Beograd pogodilo olujno nevreme, a za kratko vreme došlo je do opšteg haosa. Od poplavljene ulice u Žarkovu, do prokislog autobusa, pa sve do stabla koje je palo u Lipovičkoj šumi i uništilo automobil, na društvenim mrežama mogli smo da naiđemo na razne fotografije današnje katastrofe!

Tako je Nemanja S. iz Beograda prošao kroz pakao kada je usled nevremena na njegov automobil palo ogromno stablo. Nesreća u nesreći je što vlasnik vozila nije znao uopšte kome da se obrati u ovakvoj situaciji, pa je usledila još veća muka od materijalne štete!

Stablo na automobilu
Stablo na automobilufoto: Privatna arhiva

Za portal Espreso Nemanja je objasnio koje sve brojeve je morao da okrene kako bi stablo uklonio sa krova njegovog automobila.

"Rečeno nam je da je uviđaj napravljen, pa čekamo na zapisnik, ja sam dobio informacije da tu treba da se proveri na čijoj parceli se drvo nalazilo, da li Srbija šuma ili koga već, pa da se ide kod njih za odštetu", ispričao nam je Beograđanin koji se našao u prilično komplikovanoj situaciji!

Uništen auto usled nevremena
Uništen auto usled nevremenafoto: Privatna arhiva

Kako nam je Nemanja objasnio on se prvo obratio komunalnoj policiji, a onda je njegova muka postala još veća!.

"Zvali smo prvo komunalnu, oni su rekli da zovemo policiju, policija je rekla da zovemo Srbija šume, oni rekli da zovemo vatrogasce i sad čekamo njih da sklone drvo", objanio nam je on, a mi se iskreno nadamo da će dobiti odštetu za automobil koji je uništen maksimalno.

Uništen automobil
foto: Privatna arhiva

(Espreso/J.M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.