NAKON PISANJA ESPRESA O NAJRUŽNIJOJ DEPONIJI NA ZVEZDARI, UKLONJENA JE! Oglasila se i opština, odmah su reagovali
Deponija očišćena, Foto: Espreso.rs

odlične vesti

NAKON PISANJA ESPRESA O NAJRUŽNIJOJ DEPONIJI NA ZVEZDARI, UKLONJENA JE! Oglasila se i opština, odmah su reagovali

Gomila smeća koja se mesecima taložila konačno je očišćena uz pomoć stručne službe Opštine Zvezdara i JKP "Gradska čistoća", nakon našeg apela

Objavljeno:

Nakon što je portal Espreso izveštavao o divljoj deponiji na Zvezdari na uglu Keltske i Petra Kolendića i nakon što smo slučaj prijavli Gradskoj opštini Zvezdara i dostavili im fotografije smeća na ovom mestu, stigao nam je odgovor.

Čistina nakon deponije na Zvezdari
Čistina nakon deponije na Zvezdarifoto: GO Zvezdara

Naime, gomila smeća koja se mesecima taložila konačno je očišćena uz pomoć stručne službe Opštine Zvezdara i JKP "Gradska čistoća", nakon našeg apela.

"Stručne službe GO Zvezdara u saradnji sa službama JKP "Gradska čistoća" su u ponedeljak 02.08.2021. izveli radove na čišćenju i uklanjanju divlje deponije na uglu ulica Keltska i Petra Kolendića", rekli su nam u GO Zvezdara.

Iz opštine su dodali da je tom prilikom odneto preko 10 kubika raznog kućnog smeća i ostalog komunalnog otpada. Sav prikupljeni otpad je vozilima JKP "Gradaska čistoća" odnet na gradsku deponiju Vinča.

Podsetimo, na Instagram stranici "Moj Beograd" pojavila se uznemirujuća fotografija "legla zaraze", deponije koja je iz dana u dan rasla, a nakon čega je ekipa Espresa izašla na teren.

Radnici Gradske čistoće čiste smeće
Radnici Gradske čistoće čiste smećefoto: GO Zvezdara

Tom prilikom su nam komšije rekle da se gomila otpada tu nalazi već 4, 5 meseci i da je niko ne čisti, a da su se više puta žalili na nju.

Vozilo kojim je odneto smeće
Vozilo kojim je odneto smećefoto: GO Zvezdara

Zbog toga smo u ponedeljak poslali molbu na adresu Opštine Zvezdara, nakon čega su oni istog dana poslali ekipu na ugao Keltske i Petra Kolendića gde su radnici temeljno očistili smeće, na čemu im skidamo kapu!

1 / 6 Foto: GO Zvezdara

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/J.M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.