Vesić: Grad raspisao tender za izgradnju vodovoda u selima
Izgradnja vodovoda, Foto: Aleksandar Čolić

iZGRADNJA

Vesić: Grad raspisao tender za izgradnju vodovoda u selima

- Gradimo dva rezervoara, tranzitni cevovod i distributivnu vodovodnu mrežu u Arapovcu i Mirosaljcima, ukupne dužine od 41 kilometar, rekao je Vesić

Objavljeno:

Grad Beograd je raspisao tender za izgradnju vodovoda u selima Arapovac i Mirosaljci u gradskoj opštini Lazarevac, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

"Gradimo dva rezervoara, tranzitni cevovod i distributivnu vodovodnu mrežu u Arapovcu i Mirosaljcima, ukupne dužine od 41 kilometar. Rezervoar Arapovac obezbeđivaće potrebnu količinu vode za snabdevanje korisnika u nižim zonama ovog naselja, kao i punjenje rezervoara Mirosaljci. Rezervoar Mirosaljci služiće za snabdevanje potrošača Mirosaljaca i dela Strmova. Dužina tranzitne mreže je oko 13 kilometara, u naselju Arapovac biće oko 12 kilometara, dok će se u naselju Mirosaljci raditi oko 16 kilometara vodovodne mreže", rekao je Vesić za Studio B.

Vesić je naglasio da Grad Beograd za rešavanje problema vodosnabdevanja u naseljima Arapovac i Mirosaljci ulaže skoro 500 miliona dinara, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

SELO KOD ČAČKA BEZ VODE
03:30

SELO KOD ČAČKA BEZ VODE

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media