SRĐAN LALIĆ NUDI DA BUDE SVEDOK SARADNIK? Pregovori s njim započeti odmah posle hapšenja?
Velja Nevolja, Foto: Printscreen

neverovatno

SRĐAN LALIĆ NUDI DA BUDE SVEDOK SARADNIK? Pregovori s njim započeti odmah posle hapšenja?

Prema podacima iz istrage, na dušu mu se stavljaju najmanje tri surova ubistva

Objavljeno:

Srđan Lalić, muškarac koji je zabezeknuo javnost bestijalnim kezom na fotografiji sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, a iznad tela iskasapljene žrtve, prvi se Tužilaštvu ponudio za svedoka saradnika protiv ovog klana.

Pregovori sa njim su započeti odmah posle hapšenja i od njega su tada dobijene vrlo validne informacije, piše Republika.

Tužilaštvo, međutim, još vaga odluku oko dodeljivanja statusa povlašćenog svedoka budući da je u dosadašnjoj istrazi utvrđeno da je osoba koja je u ime klana počinila nekoliko monstruoznih ubistava.

Lalić je, kao što smo već pisali, IT stručnjak u Belivukovom klanu bio zadužen za nabavku i održavanje kriptovanih telefona sa aplikacijom Skaj, a posredstvom kojih su pripadnici klana komunicirali i dogovarali zlodela, razmenjivali fotografije i snimke jezivih zločina.

Međutim, ne samo to. Kako se sumnja, upravo je Lalić bio zadužen za izvršenje svirepih zločina.

Prema podacima iz istrage, na dušu mu se stavljaju najmanje tri surova ubistva.

– Na početku istrage, sumnje prema Laliću išle su ka tome da je njegova uloga bila za Belivuka i njegove ljude da nabavlja kriptovane valute i da im obezbeđuje komunikaciju. Međutim, kako su isplivali novi dokazi, a posebno fotografije, očigledno je da je njegova uloga bila daleko veća – kaže izvor Eskpresa.

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.