NESVAKIDAŠNJA SCENA IZ ŽARKOVA RAZBESNELA PUTNIKE: Trotinetom štopovao autobus, neverovatan bezobrazluk (VIDEO)
Autobus, Foto: Printscreen/Instagram

šta radiš čoveče?

NESVAKIDAŠNJA SCENA IZ ŽARKOVA RAZBESNELA PUTNIKE: Trotinetom štopovao autobus, neverovatan bezobrazluk (VIDEO)

Kako se vidi na snimku, vozač autobusa je usporio, a u jednom trenutku gotovo i zaustavio autobus, pošto se nesavesni vozač električnog trotineta vozio po sredini puta tokom prelaska nadvožnjaka

Objavljeno:

Putnici na jednoj od autobuskih linija koje vode od Žarkova ka Beogradu, danas su prisustvovali neverovatnoj sceni, kada je vozač trotineta odbio da se pomeri sa puta da bi autobus prošao.

Kako se vidi na snimku, vozač autobusa je usporio, a u jednom trenutku gotovo i zaustavio autobus, pošto se nesavesni vozač električnog trotineta vozio po sredini puta tokom prelaska nadvožnjaka.

Iako mu je vozač autobusa signalizirao da se skloni sa strane, muškarac koji se nalazio na trotinetu to nije želeo da uradi, već ej nastavio da vozi sredinom sve dok nije prešao nadvožnjak, nakon čega se sklonio na pešačku stazu.

Putnici koji su se našli u autobusu nisu mogli da veruju šta se dešava pred njihovim očima, te su uzeli telefone i počeli da snimaju ovu pomalo bizarnu i opasnu situaciju.

Nažalost, ovakvo ponašanje vozača električnih trotineta nije retkost, pošto i dalje nisu stigli jasno definisani saobraćajni propisi za upravljanje ovog sve više popularnog vozila koji mogu da razviju do čak 100 kilometara na čas.

Bonus video:

00:07

Invazija kontrolora na autobus GSP

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.