REŠAVANJE PROBLEMA NA BEOGRADSKOJ OPŠTINI! Kišna i fekalna kanalizacija u dve ulice na Čukarici
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

kanalizacija

REŠAVANJE PROBLEMA NA BEOGRADSKOJ OPŠTINI! Kišna i fekalna kanalizacija u dve ulice na Čukarici

Pomoćnik predsednika te opštine Nikola Aritonović kaže da su radovi na izgradnji kanalizacione mreže u Mirosavljevoj i Paštrovićevoj ulici deo planiranih radova na izgradnji mreže u ulicama na Banovom brdu

Objavljeno:

U opštini Čukarica u toku su radovi na izgradnji kišne i fekalne kanalizacione mreže u postojećoj regulaciji Mirosavljeve i Paštrovićeve ulice, kod Hipodroma, a planirano je da radovi traju do prve polovine avgusta.

Reč je mreži u dužini od 120 metara koja će veoma značiti u rešavanju problema nagomilavanja atmosferskih padavina i otpadnih voda u tom delu Čukarice, navodi se na sajtu opštine Čukarica.

Pomoćnik predsednika te opštine Nikola Aritonović kaže da su radovi na izgradnji kanalizacione mreže u Mirosavljevoj i Paštrovićevoj ulici deo planiranih radova na izgradnji mreže u ulicama na Banovom brdu.

Naglasio je da bi u toku godine trebalo da počnu radovi u još tri ulice na Banovom brdu - Turgenjevljevoj, Jana Kolara i Mirka Poštića koje, iako se nalaze u centralnom delu Banovog brda, nikada nisu imale kanalizacionu mrežu.

"Mi smo, zajedno sa žiteljima ovih ulica pokrenuli inicijativu da se započne izgradnja kanalizacije i nakon dobijanja Rešenja o izvođenju radova, očekujemo da će izgradnja mreže i početi", rekao je Aritonović.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.