KOMUNALNA POLICIJA IMA PUNE RUKE POSLA: Kazne su i do 25.000 dinara, poštujte propise!
Park, Foto: Zorana Jevtić

oprezno

KOMUNALNA POLICIJA IMA PUNE RUKE POSLA: Kazne su i do 25.000 dinara, poštujte propise!

Nepropisno ostavljanje automobila duž ulica i zelenih površina sve je češća slika u Mladenovcu, Grockoj i Lazarevcu

Objavljeno:

Prestonička izletišta na Avali, Košutnjaku i Topčideru tokom vikenda puna su posetilaca, ali i bahatih vozača koji automobile umesto na parkinzima ostavljaju na zelenim površinama.

Od početka godine pripadnici Komunalne policije po prijavi građana za pomenute lokacije su 20 puta izašli na teren i napisali 11 prekršajnih naloga. Takođe, zbog ostavljanja automobila na ostalim zelenim površinama u gradu od početka godine napisano je ukupno 2.182 prekršajna naloga.

"Postupanje po svim prijavama je u najkraćem mogućem roku kao i uspostavljanje komunalnog reda u gradu neposrednim radom na terenu. Radi efikasnijeg i pravovremenog postupanja komunalnih milicionara, apelujemo na građane da telefonskim pozivom upute prijavu na broj 0800/110-011, koji je otvoren 24 sata", objašnjavaju nadležni iz Sekretarijata za poslove komunalne milicije.

Kazna za parkiranje u zoni trga i pjacete je 25.000 dinara, dok je kazna za nepropisno parkiranje na nekoj od zelenih površina u blokovskim prostorima ili oko stambenih zgrada 5.000 dinara. Novčanom kaznom od 15.000 dinara kažnjavaju se oni građani koji ostave svoje automobile na pošumljenim terenima i zelenim površinama koja su u javnom vlasništvu, kao i duž obala reka.

Nepropisno ostavljanje automobila duž ulica i zelenih površina sve je češća slika u Mladenovcu, Grockoj i Lazarevcu. Nedavno su pripadnici Komunalne milicije obišli i Beli potok i kaznili sve koji su automobilima zauzeli zelene površine.

Bonus video:

02:15

U Beogradu otvoreno prvo inkluzivno igralište za decu sa smetnjama u razvoju

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.