KUPANJE NA ADI OVOG LETA OGRANIČENO! Šef spasilačke službe objasnio o čemu se radi, KUPAČI, ovo morate da znate!
Ada Ciganlija/Ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

beogradsko more

KUPANJE NA ADI OVOG LETA OGRANIČENO! Šef spasilačke službe objasnio o čemu se radi, KUPAČI, ovo morate da znate!

Šef spasilačke službe Miodrag Jojić kaže za medije da je današnji dan desetu godinu zaredom Ada osvanula sa plavom zastavicom, kao najvećeg priznanja za sveobuhvatan kvalitet kupališta

Objavljeno:

Sezona kupanja zvanično je počela danas u većini gradova u Srbiji, a “beogradsko more”Ada Ciganlija već ima prvih posetilaca.

Kupanje na Adi Ciganliji ograničeno je na period od 10 do 19 sati, za bezbednost će biti zaduženo obezbeđenje, tri ekipe Hitne pomoći će takođe dežurati, kao i patrole Komunalne milicije.

Šef spasilačke službe Miodrag Jojić kaže za medije da je današnji dan desetu godinu zaredom Ada osvanula sa plavom zastavicom, kao najvećeg priznanja za sveobuhvatan kvalitet kupališta.

Odziv je onakav kakav i očekujemo svake godine, zaista imamo mnogo posetilaca. Za bezbedno kupanje na Savskom jezeru moraju da ispoštuju pravila ponašanja, dolazak u okviru radnog vremena, boravak u bovama obeleženim zonama, da ne pokušavaju da preplivaju jezero i da na ulaze u vodu pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci – upozorio je Jojić i roditeljima dao savet da vode računa o deci i da ih ne gube iz vida.

U Čačku su posle prošlogodišnje korona-pauze u kupanju na Moravi i bazenima takođe stigli prvi plivači.

Direktor Sporstkog centra Mladost Miloš Stevanić rekao je da su kapije bazena otvorene od 8.30 do 20 sati, da su prisutne spasilačke, medicinska, redarska službe i služba obezbeđenja.

Inače, kupališna sezona otvorena je humanitarnom akcijom kako bi se pomoglo devetogodišnjoj sugrađanki Nini Perišić.

Bonus video:

00:07

ESPRESO NA LICU MESTA: U mestu Stave voda je odnela put situacija je kritična!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.