ZAKAZANA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA BEOGRADA! Odbornici će u sredu raspravljati o budžetu prestonice!
Skupština grada, Foto: Nebojša Mandić

nova sednica

ZAKAZANA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA BEOGRADA! Odbornici će u sredu raspravljati o budžetu prestonice!

Sednica Skupštine biće održana uz poštovanje svih epidemioloških mera

Objavljeno:

Odbornici će, između ostalog, odlučivati o Predlogu odluke o završnom računu budžeta Grada Beograda za 2020. godinu, o više predloga urbanističkih planova, Predlogu odluke o izmeni Odluke o utvrđivanju kategorija korisnika koji plaćaju subvencionisanu cenu komunalnih usluga i Predlogu odluke o izmenama i dopunama Odluke o pravima i uslugama socijalne zaštite.

Pred odgbornicima će biti i Predlog lokalnog plana upravljanja otpadom grada Beograda 2021–2030. godine, Predlog akcionog plana za zeleni grad (gcap), Predlog plana za održive izvore energije i klimu, Predlog plana kvaliteta vazduha u aglomeraciji Beograd, Predlog odluke o uslovima i načinu finansiranja, odnosno sufinansiranja projekata od javnog interesa iz oblasti zaštite životne sredine.

Na dnevnom redu biće i Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o određivanju komunalnih delatnosti, Predlog rešenja o davanju saglasnosti na aneks 1 javnog ugovora o javno-privatnom partnerstvu sa elementima koncesije za finansiranje nabavke, postavljanja i održavanja pokretnih stepenica i liftova za invalide, rekonstrukcije i održavanja delova podzemnih prolaza i nabavke, postavljanja i povezivanja digitalnih kamera i opreme za snimanje i prikupljanje informacija o saobraćaju i softvera za upravljanje saobraćajem u gradu Beogradu.

Odbornici će odlučivati i o Predlogu zaključka o usvajanju izveštaja o stanju bezbednosti saobraćaja na teritoriji grada Beograda za 2020. godinu, Predlogu odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva za izgradnju stanice komprimovanog prirodnog gasa, Predlogu odluke o postavljanju plutajućih objekata na vodnom zemljištu na teritoriji grada, kao i o Predlogu izveštaja o radu Saveta za zdravlje Grada Beograda za 2020. godinu. Sednica Skupštine biće održana uz poštovanje svih epidemioloških mera.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.