ORGANIZUJEMO VEĆI KONCERT, BIĆE BESPLATAN ZA BEOGRAĐANE! Vesić najavio SPEKTAKL, Vaki će biti DJ!
Đanluka Vaki, Foto: Grad Beograd

muzika

ORGANIZUJEMO VEĆI KONCERT, BIĆE BESPLATAN ZA BEOGRAĐANE! Vesić najavio SPEKTAKL, Vaki će biti DJ!

Poznati Italijan je inače istakao da ima srpske gene i nakon primljene revakcine je prišao fanovima i potpisao im se na majice sa njegovim likom

Objavljeno: 15:03h

Popularni italijanski milioner i miljenik žena, Đanluka Vaki (52), sleteo je u Beograd da primi drugu dozu vakcine na beogradskom sajmu.

Poznati Italijan je inače istakao da ima srpske gene i nakon primljene revakcine je prišao fanovima i potpisao im se na majice sa njegovim likom.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić istakao je značaj Vakijeve vakcinacije u Beogradu, jer to predstavlja promociju glavnog grada koji živi od turizma.

- Njegova velika popularnost je za nas veoma dobra, jer verujem da će mnogi ljudi kada vide da je on došao da se vakciniše ovde, odlučiti da dođu i oni. Mi posle korone očekujemo da imamo veći broj turista nego ranije jer naš grad živi od turizma. Nastavićemo na isti način da pozivamo i druge poznate ličnosti u naš grad - poručio je Vesić.

Podsetimo, Ðanluka Vaki je 2018. godine upravo u prestonici puštao muziku.

- Mi smo se dogovorili da čim epidemiološke mere to budu dozvolile, organizujemo veći koncert na kome će on biti di džej. Koncert će biti potpuno besplatan za Beograđane, i tim putem želimo da im se zahvalimo što su najbolji u Srbiji, što su hrabri i što su se vakcinisali pa se polako vraćamo normalnom životu - zaključio je Vesić. Vakijevoj revakcinaciji na Sajmu, pored Vesića, prisustvovali su privrednik Andrej Kesić, te direktor vakcinalnog punkta Zoran Bekić.

Bonus video:

01:32

Italijanski milioner Đanluka ponovo u Beogradu na vakcinaciji

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.