DOLAZAK ĐANLUKE VAKIJA VAŽAN ZA PROMOCIJU BEOGRADA: Oglasio se Vesić nakon vakcinacije Italijana (FOTO)
Goran Vesić, Foto: Grad Beograd

bitno

DOLAZAK ĐANLUKE VAKIJA VAŽAN ZA PROMOCIJU BEOGRADA: Oglasio se Vesić nakon vakcinacije Italijana (FOTO)

Dolazak italijanskog biznismena Đanluke Vakija na vakcinaciju je važan
za promociju Beograda

Objavljeno:

Dolazak italijanskog biznismena Đanluke Vakija na vakcinaciju je važan za promociju Beograda i našeg turizma, promociju našeg grada kao destinacije, možda i jedine u svetu gde su na raspolaganju četiri vrste vakcine, zbog čega veliki broj stranaca dolazi u Beograd, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić u Hali 3 Beogradskog sajma.

Goran Vesić
foto: Grad Beograd

Događaju su prisustvovali gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš.

Vesić je u ime Grada Beograda pozdravio Đanluku Vakija i dodao da je on drugi put u našem gradu u poslednje vreme, a za danas mu je bila zakazana revakcinacija.

Goran Vesić
foto: Grad Beograd

– Njegova velika popularnost, kako u Srbiji tako i u svetu, veoma je dobra za nas i sigurno će doprineti turizmu. Verujem da će mnogi ljudi upravo zato što je Đanluka Vaki bio u Beogradu i promovisao naš grad odlučiti da posete Beograd. Očekujemo da po definitivnom prestanku pandemije ponovo dostignemo sjajne brojke po pitanju turizma, ali i da ih premašimo. Naš grad „živi” od turizma i uslužnih delatnosti – rekao je Vesić.

Zahvalio je Đanluki Vakiju što je došao u Beograd, kao i premijerki Ani Brnabić koja je učestvovala u organizaciji ovog događaja.

Goran Vesić
foto: Grad Beograd

– Nastavićemo da dovodimo poznate ličnosti kako bismo promovisali Beograd. Đanluka Vaki je pre dve godine bio gost Beograda, tačnije 2018. godine,i dogovorili smo se da krajem meseca ili početkom sledećeg, čim epidemiološke mere budu dozvolile, organizujemo veliki koncert na Kalemegdanu na kojem će on biti „di-džej”. Koncert će biti besplatan za Beograđanke i Beograđane kako bismoi m zahvalili na hrabrosti koju su pokazali tokom pandemije, kao i zato što su se vakcinisali i što su po tom pitanju najbolji u Srbiji. Želimo da pokažemo da se vraćamo normalnom životu – poručio je Vesić i još jednom iskazao zahvalnost Đanluki Vakiju na dolasku i promovisanju Beograda.

Goran Vesić
foto: Grad Beograd

Đanluka Vaki je Vesiću zahvalio na lepim rečima i istakao da je veoma srećan što je ponovo u Beogradu.

– Zahvalan sam Beogradu i Srbiji jer su mojoj supruzi i meni dali priliku da se vakcinišemo. Dočekani smo veoma lepo, kao kod kuće, što je bio slučaj i kada sam prvi put posetio Beograd. Veoma se radujem mogućnosti organizacije koncerta na kojem bih puštao muziku. Na taj način bismo proslavili lepotu Beograda i ljubaznost njegovih stanovnika – rekao je Vaki.

Bonus video:

02:05

IVICA DAČIĆ O ZEMANOVOM IZVINJENJU: Istorijski gest, ne verujem da će iko drugi to učiniti

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.