NAJKASNIJE SUTRA, A MOŽDA I DANAS ĆE BITI VAKCINISANO 50 ODSTO PUNOLETNIH BEOGRAĐANA: Vesić saopštio dobru vest
Goran Vesić, Foto: Beoinfo

korona

NAJKASNIJE SUTRA, A MOŽDA I DANAS ĆE BITI VAKCINISANO 50 ODSTO PUNOLETNIH BEOGRAĐANA: Vesić saopštio dobru vest

Kako je saopštio Gradski sekretarijat za informisanje, naveo je da je u Beogradu od početka masovne imunizacije dato 1.271.049 doza vakcina

Objavljeno: 09:55h

Beogradu nedostaje 5.565 vakcinisanih kako bi tačno polovina punoletnog njegovog stanovništva bila imunizovana, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i dodao da očekuje da se to dogodi najkasnije sutra a možda i danas.

" Zaključno s jučerašnjim danom, u Beogradu je vakcinisano 690.157 ljudi, što iznosi 49,6 odsto punoletne populacije. Revakcinisano je 580.892 ljudi, odnosno 41,7 odsto punoletnih građana, a u populaciji između 65 i 74 godine vakcinisano je 79 odsto ljudi", rekao je Vesić na Studiju B.

Kako je saopštio Gradski sekretarijat za informisanje, naveo je da je u Beogradu od početka masovne imunizacije dato 1.271.049 doza vakcina.

Poručio je da nedostaje još samo malo da Beograđani postignu cilj.

"Čim Beograd pređe 50 odsto vakcinisanih, tražićemo produženje radnog vremena za ugostitelje do ponoći, a najverovatnije do 1.00, kao i da se u Beogradu organizuju koncerti, svadbe i druga javna okupljanja", rekao je Vesić i dodao da su Beograđani to zaslužili.

Bonus video:

03:38

ŠEKLER U USIJANJU DANA: Ko će morati da primi treću dozu Sinofarm vakcine

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.