DANAS OTVARANJE TURISTIČKE SEZONE U SKADARLIJI: Ovo znači da se Beograd vraća U NORMALU!
Skadarlija, srce Beograda, Foto: Dado Đilas

DOBRE VESTI

DANAS OTVARANJE TURISTIČKE SEZONE U SKADARLIJI: Ovo znači da se Beograd vraća U NORMALU!

U okviru "Skadarlijskog EKO bazara" od 11 do 17 sati JKP "Gradske pijace" predstaviće izlagače sa svojih već čuvenih manifestacija

Objavljeno:

JKP "Gradske pijace" danas će učestvovati u obeležavanju početka turističke sezone u Skadarliji, u organizaciji Turističke organizacije Beograda (TOB) tradicionalnim podizanjem zastave.

U jednoj od najposećenijih ulica i prepoznatljivom turističkom kvartu Beograda, Skadarliji, pored bogatog kulturno-umetničkog programa, posetioci će imati priliku da degustiraju i kupe najukusnije proizvode sa beogradskih pijaca, nezaobilaznih mesta sugrađana i turista, saopštilo je JKP "Gradske pijace".

U okviru "Skadarlijskog EKO bazara" od 11 do 17 sati JKP "Gradske pijace" predstaviće izlagače sa svojih već čuvenih manifestacija.

Posetioci će imali priliku da uživaju u bogatom i izvanrednom izboru domaćih proizvoda malih poljoprivrednih proizvođača i porodičnih radionica - slanih i slatkih đakonija - tartufa, ljutih soseva, domaćih sokova, meda, likera, raznovrsnih slatkiša od voća, hleba i peciva pravljenih po tradicionalnoj recepturi do nakita i umetničkih predmeta od dekupaža koji mogu biti lep poklon, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

02:02

ESPRESO ANKETA: Pitali smo starije Beograđane da li znaju ko su influenseri?

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.